|
Тема
|
Как се влиза анално?!
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 09.05.05 22:08 |
|
|
Много ми е интересно как става това проникване?
От раз, постепенно или на час по лъжичка?!
Смазката разтваря ли ануса с фи на пенис или дупето се сцепва радиално?!
Интересува ме също дали всеки път е като първия?! Веднъж мускулът като се разхлаби, пенисът влиза ли си последващите пъти без проблеми и става ли като с вагината?!
Ей такива въпроси си задавам,като гледам дупетата в автобуса.
А вие, питате ли се?!
Редактирано от druzila на 09.05.05 22:09.
|
|
|
|
|
Първият път е особено трудно проникването, независимо какви смазки се използват и колко време "се обработва" жената. Ако обаче мъжът е достатъчно внимателен и на нея вземе и й хареса, гарантирам, че после само там искат, въпреки че при 2-рото, 3-тото и т.н. анални прониквания пак има болка.
|
|
|
Тема
|
Re: Как се влиза анално?!
[re: druzila]
|
|
| Автор |
glupcho (прасковка :)) |
| Публикувано | 09.05.05 22:15 |
|
|
Баси к'ви въпроси си задаваш в автобуса!
Няма ли по интересни занимания?
Като толкова ти е интересно как става проникването, опитай. Ще ти се изяснят всички питанки.

Влюбена в теб
|
|
|
|
|
Е,трай бабо за хубост ли става?Ти както го описа си е цяло мъченичество. Нещо,като да качим Черни връх,за да видим панорамна красива гледка. 
|
|
|
|
|
Май те влече а? 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ПAПИPKO (Папи) |
| Публикувано | 09.05.05 22:19 |
|
|
на час по лъжичка е кофти - требва резко: Рез! резваш я отзад и докато вика от болка и запушваш устата с кура на "обади се на приятел"!
ануса не се отваря с фито на кура, а въпросният член се свива до отвора. А той съвсем се стиска "като му упре ножа в кокала"
мускула не се разхлабва, но се препоръчва ходенето после с найлонова торбичка, която да прибира след обекта евентуални кафени следи. Блякк!
иначе и аз като видя дупе точно тези въпроси си задавам, даже и на филмче си го въртя в мозъка! Вътре вънка, вътре вънка, аре малко задна... 
"...аре вадете кокитата да са чукаме!..."
|
|
|
|
|
Глупчо не гурбиянстваййй  
циба лакомнико циба и с лъжицата го шиба
|
|
|
|
|
Аааа, браво , бе, намери на кого да го кажеш!
Аз съм едно ангелче и никога не грубянствам. Питай когото искаш. Дадох съвет само.
Що, не съм ли права?
Как може да се опише? Колкото да се драска по темата, докато не се опита, няма да има яснота. Само въпроси ще изникват и незадоволено любопитство.

Влюбена в теб
|
|
|
Тема
|
[re: glupcho]
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 09.05.05 22:25 |
|
|
Докарала съм го до проникване на финно оразмерен среден пръст и за нещо по-дебело не мога и да помисля.
|
|
|
|
|
Може да ползваш лифта от Драгалевци, ако не ти се върви целия път до Черни Връх. Ама пак малко ще трябва да повървиш, щото последната станция на лифта е на 1818 м. надморска височина и после имаш около 170 колчета разстояние (20 м е между всяко от тях) до самия връх.
Та, подобно е и с аналния секс. Искаш кеф. Ами ще го имаш, ама не може да не те заболи. Теб като те дефлорираха не болеше ли?
|
|
|
|
|
Хааахахах и аз съм до този етап А бе номерът е да си фанеш некой малък пишок да отпуши едно хубаво и после се преместваш на твойто си убаво големичко и го зарадваш с разтропаност...Оттам нататък само шлайф Хааааааааааааахах смятай 
I have all the time in the world...to make you mine
|
|
|
|
|
Абе,почти съм поддала,но........ ме е шубе от тази тъпа болка.
Е,не може ли без нея,а?!
Днес бях на зъболекар и като ми нацели зъбарката нерва,да не ти разправям как подскочих.Ох,не ми се страда! 
|
|
|
Тема
|
[re: ПAПИPKO]
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 09.05.05 22:36 |
|
|
Ама членът еластичен ли е?!Като пластелин ли?!Значи и в отвор за молив влиза,така ли?! 
|
|
|
|
|
Мерси за инфото,но съм качвала върха и мисля,че не се е преместил.
Ама за тези 170 колчета научих от теб.Да не си ,,Борче,пази се скиорче!"
На втория ти въпрос как да ти отг.,като не стана от първия път.
Хименът ми беше железен!
|
|
|
|
|
Aма чакай сега. Поне до колкото съм чувал от жените, тази болка няма нищо общо със зъбната. Поне по-различно боли  
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.05.05 22:51 |
|
|
Въпрос на психологическа нагласа и на подготовка. Повечето болки могат да бъдат преодолени. Дори зъбната, а тя е много, много по -силна.
Влюбена в теб
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 09.05.05 23:02 |
|
|
Ами аз се подготвям психически,но на чужд гъз и сто тояги са малко. 
|
|
|
|
|
Има няква болка,но по-скоро тя е приятна,поне на мен така са ми казвали
дамите с които съм бил.Пък аз нямам причина да не им вярвам.
п.п никога не съм им вкарвал всичките сантиметри с изключение
на един път.
All rights reserved
|
|
|
|
|
А колко са тези сантиметри?! 
|
|
|
|
|
Приятна болка ам? Писееееееенце, ела мама да ти вкара в дупенцето нещо по-масивно да усетиш и ти колко приятна и сладка болка е....   
I have all the time in the world...to make you mine
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
svobodna (i neturpeliva) |
| Публикувано | 09.05.05 23:19 |
|
|
Много е интересен този въпрос. И аз си го задавам в метрото. :):)Още повече, че мен първия път не ме боля толкова, колкото някои от следващите пъти. Затова си мисля, че зависи от дебелината и от това как то го вкарват, а не от колко си "разработена". Но аз съм правила анален секс само десетина пъти. А най-странното е, че един мой приятел, който е гей и го е правил стотици или хиляди пъти дори, също казва, че понякога го боли в някои пози.
На мен лично болката (лека) не ми пречи, ако е съпроводена с удоволствие. 
Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
|
|
|
|
|
Няма да е същото межу това ти да ми вкараш нещо(изкуственно)
и аз да ти вкарам кур.Не е едно и също,не е еквивалент.
Плюс това съм мъж.
All rights reserved
|
|
|
|
|
откъм гъза
Глей сяя
първо е хубаво девойката да бъде приласкана и нацелувана, ако ще да сте се разбрали от предния уикенд че това ще е ДЕНЯТ На Великото Събитие, пак не е гот да се подходи към тва като към работа. Когато човек е възбуден може да приеме повече болка, без да е неприятно. Ползва се половин кило гел, за да няма запъване, щото е гадно. после, важно е да става много бавно и търпеливо откъм мъжа, а жената да се отпусне. Добра поза е "лъжички". Оптимален вариант според мен е на дивана - мъжа седнал, жената го обкрачила и сама контролира влизането, докато се галят и целуват. за първите пъти е идеално, понеже тя най-добре усеща как стават нещата, пък и позата помага да се отпусне. Като (ако) успее да влезе, не е задължително веднага да почне голямото ръгане - може да се правят мързеливи, леки движевния, докато уважаемото дупе се адаптира. Ако има достатъчно смазка и не се бърза, нищо не се сцепва, а след няколко пъти и сфинктерчето, и девойката се научават да се отпускат достатъчно, че да е кеф и да не боли хич. Обезболяващи смазки е тъпо и опасно да се слагат.
бреее, тва е първото що годе сериозно мнение, което съм писал от половин година Ама пък темата си струва Щото нито жените дават, нито мъжете знаят как  Пък е гот бе мама му стара 
______
|
|
|
|
|
Да речем петнадесет,достатъчни ли ти са?
All rights reserved
|
|
|
|
|
Мда добре го описа.
Само още няколко съвета. За плъно удоволствие е хубаво да бъде промито гъзето отвътре. И понеже някой моми го прават много добре съм си вкарвал дори и езика там.
Когато мадамата е легнала настрани мисля че се отпуска най-добре. Не знам колко е добре жената да е отгоре (или не съм разбрал точно за обкрачването) може да контролира движението но пък мисля че ануса не се отпуска много.
Внимание с интензивните тласъци. Хубаво е да се ползват по тесни неща за разхлабване на хълката преди вкарване на члена примено пръсти (но много внимавайте с ноктите). А и май маструбацията помага за "отнемане от болката" преди още да се е превърнала в удоволствие.

|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ariel$$ (член) |
| Публикувано | 10.05.05 08:43 |
|
|
Ти какви обезболяващи ползваш по време на цикъл?
Научи се да си слагаш свещички Фелоран. Хем ефектът е по-бърз и не дразни стомаха, хем е форма на прелюдия към аналния секс.
|
|
|
|
|
Не обичам интензивната смазка, защото членът става много хлъзгав и лесно го изхвърлям.
Позата, която описваш не съм я пробвала. Предпочитам или странично като лъжички или по корем почти хоризонтална. Не че и на задна прашка не става. А достъпът до клитора е задължителен.
|
|
|
|
|
Златни ти уста(пишещи пръсти),Чу 
Стичам се по кожата ти...
|
|
|
|
|
че си мъж
Кой знае каква разлика между мъжки и женски анус няма, да не говорим че както ти самия каза "Има няква болка, [...]тя е приятна"...ми като е приятна, ако може да се вярва на жените, с които си бил - а ти нали каза че няма причина да не им вярваш - какво ти пречеи да опиташ? Нали все пак тази болка е свързана с удоволствие? Или искаш да кажеш че едно е ти да го набиваш в нечий гъз и тогава е допустимо човека отсреща да изпитва болка, щом това ще е заради твоето удоволствие и съвсем друго е на теб някой да ти го набие и ти да изпитваш болка, дори и ако това да е част от удоволствието на другия?
И да, определено няма да е същото да вкарваш кур и да вкарваш вибратор да речем - има вибратори, които са значително по тънки от един "средностатистически" кур и значително по лесно биха влезли в нечие дупе
Ай сиктир и на двойте стандарти
При проблеми с личността ми, оплаквания приемам !
|
|
|
|
|
напълно споделям изложението ти!
сигнатурата ти също си я бива...
Както и друг път съм казвала, на този автор на тема /и/ загадката е какво има в главата му, а не в гъза му-подозирам , че няма принципна разлика...  
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_Sexy_ (Hot) |
| Публикувано | 10.05.05 11:27 |
|
|
glupcho много правилно ти го е казала
Много важно е да го искаш.... ако ти самата не го искаш - едва ли ще ти е приятно.... освен да се подготвиш психически е важно и човекът до теб да те предразположи подобаващо и.... в никакъв случай преди акта да не мислиш само за това и че непременно този път и сега трябва да го направиш... Просто се отпусни и се наслаждавай на секса
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tantra (божествен) |
| Публикувано | 10.05.05 12:02 |
|
|
Да бе,много по-силна била
Не те слушам изобщо Каквито и да ми ги разправяш,дупето си не го подлагам на експерименти
|
|
|
|
|
Душата,
проблемът е в начинът на мислене Едно е да ебеш, съвсем друго е да те ебат Просто са твърде различни неща и не се превключват току тъй 
______
|
|
|
|
|
ama tva si e myskyl se pak.....da ne stane taka,4e sled vreme da iskam da kixna oba4e....................................................  
zadniq mi dvor zli ky4eta go pazqt
Je deviendrai ces autres,qui te donnent du plaisir-vos jeux seront les notres,si tel est ton desir
|
|
|
|
|
Стига глупости ва Нали няма ръце и крака да ръгате там От една патка, пък била и голяма, нищо няма да стане А с едно гадже не бяхме го действали три месеца, щото не беше в БГ, и после пак й беше като за пръв път - явно се стяга обратно когато престанеш да го бъзикаш 
______
|
|
|
Тема
|
[re: tantra]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 10.05.05 12:47 |
|
|
Гледай се сега какви ги редиш.
Нали, за да не се налага да правиш експерименти ти предоставям информация от първа ръка. Брей, ама че си.

Влюбена в теб
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_Sexy_ (Hot) |
| Публикувано | 10.05.05 13:27 |
|
|
Нали знаеш.... Който го е страх от мечки не ходи в гората... явно тя все още се страхува от мечета и не ще да ходи за боровинки в гората
Всичко е въпрос на вкус, желание и усет
|
|
|
|
|
абе определено го има и ефекта на трйанотот отпускане на ануса. Гаранция. Принципно просто някои жени наистина изпитват удоволствие от анален и то голямо, лично аз съм го чувал от момиче, което няма интерес да ме лъже, щото няма да и вържа така или иначе, нито пък тя на мене, обаче ми е споделяла, че даже повече се кефи да я боцкат в дупето. При това тя си е маценце... и то доста хм хм...
Има и други жени, които не могат и не могат да се отпуснат и си ги боли и се превръща в проблем и така...
Има и трети, които си ги боли, но са готови да изтърпяват заради приятеля си, който разбираш ли спортист ще ебе в гъза! Такива в един момент изпищяват и връзката си ебава мамата!
Деликатна тематика. Аз лично мога само от един поглед да ти кажа, този гъз ебе ли се или по-добре...ъ-ъ! Личи си на ебаните дупенца... изменят се физически леко... а някои просто така си ходят!  
"...като ми кажат "ДОбър ден" гледам къде е слънцето. Винаги...."
|
|
|
|
|
То това си е въпрос за нова тема, но понеже пишеш че си личало още щом го погледнеш ?
Интересното е, че съм го чувал от няколко места това мнение. На мен обаче не ми се вярва. Не може от анален секс да се промени едва ли не формата на дупето / да провисне и т.н./.
|
|
|
|
|
Не е по темата ама...
Вуте разправя на Нане:
-Нане, тва жените, немоем да ги разберем! Я я ебем, она ме целива! Мене некой ако ме ебе, я че му откинем главата!
|
|
|
Тема
|
[re: ПAПИPKO]
|
|
| Автор |
Casper. (dobro duhche) |
| Публикувано | 10.05.05 16:37 |
|
|
"евентуални кафени следи. Блякк! "
Моля да се изразяваш по така, като напр. :
кафяви атачманти
Има на света едно единствено истинско съкровище-доброто сърце
|
|
|
|
|
Кой знае каква разлика между мъжки и женски анус няма
Не знам ква е разликата между женския и мъжкия анус,не ми е и
работата да я знам.Но знам,че повечето жени се шибат отзад,
както и всички педали.Всичките ми приятели чукат в дупето,
аз да не съм инвалид или шматка да не чукам там.
И да, определено няма да е същото да вкарваш кур и да вкарваш вибратор да речем - има вибратори, които са значително по тънки от един "средностатистически" кур и значително по лесно биха влезли в нечие дупе
Личи си,че си кабинетен теоретик,който много е чел за аналния,но малко
си го правил.Всяка една жена,ще предпочете кур в дупето отколкото вибратор,нищо че първия бил малко по-дебеличък.
All rights reserved
|
|
|
|
|
чукаш в дупето, щото "всичките ти приятели" го правят?
ами те всичките ти приятели могат да правят всякакви работи....
Svobodata ne e da mozhesh da pravish, kakvoto iskash, a da iskash da pravish, kakvoto mozhesh
|
|
|
|
|
проблемът е в начина на мислене и така, както аз виждам ситуацията, всичко опира до двойния стандарт: въпросният клубар се кефи да си вре патката в хорските *дамски* дупета и защо да не? - нали му е кеф, а тях ако и да ги боляло, това било приятна болка и той им бил и вярвал дори че е приятна. Е питам, аджеба, след като болката е приятна - и той го вярва - що не си даде неговия си гъз, да му го поебат малко - да речем на жената ще и кеф да си поигра с вибратор из дупето му
И после...не ми казвай, че като ти правят свирка или като те мастурбират ти ебеш? Т.е. оправданието с това, че има разлика между това да си ебания и да си ебящия и че не се превключвало току тъй между двете, не е съвсем фактологически издържана теза...ами си е баш оправдание, породено от липса на аргументи: просто щото - най вероятно *може и да бъркам, все пак не те познавам* - не ти стиска да си дадеш ти твоя гъз да го поебат - което не ти пречи да си искаш от другите да ти дават те техните - ама си даваш патката да ти я поосмучат и поолижат или да ти я изпразнят с ръка
П.С. чакам сега да ми бъде обяснено как нищо не разбирам и какво удоволствие е то да ми го вкарват анално и как хич не боли, а ако боли то това е приятна болка и как ако не ми харесва, то е само защото имам предразсъдъци ерго консервативна съм ерго не мога да се наслажвам на секса или пък просто не съм попаднала на майстор, който да ме отвори и как ако искам да имам пълноценен полов живот обезателно трябва да бъде включен и аналния секс в програмата и прочие и прочие и че ако партньора ми го иска, трябва щото нали все пак удоволствие и не нам си кво си...хахахах...айдее
ринга е открит  
|
|
|
|
|
...ама ти жена ли си? Еееееееееее....аз си мислех, че си мъж и ми беше толкоз кеф като те изчетох.....Сега удоволствието спадна наполовина Друго си е просто мъж така да се бори и защитава наште дупенца  
The chase is better than the catch...
|
|
|
|
|
А ти си комплексар, щом правиш нещо, не заради удоволствието, която ти носи, а за да не изостанеш по назад от приятелите си Смятам да прекратя дискусията с теб: с хора, които не са способни да мислят/агират самостоятелно, а правят нещо само защото масата около тях мисли/действа по този начин, не си губя времето да се занимавам
|
|
|
|
|
 Обичам те! И аз същото подозирам.
Не се вземай толкова насериозно, де!
|
|
|
|
|
още една заблудена душа
Тю, трябваше да си замълча и да поддържам още малко шарадата, ма на - издадох съ
Иначе къде ти мъж така да се бори и да защитава наш'те дупенца - то нали ще рече да си признае първо наличието на двойния "мъжки" стандарт, хихиих 
|
|
|
|
|
Мисля, че не си права за така наречения "двоен стандарт"
Става дума за различна сексуалност просто.
|
|
|
|
|
що не си даде неговия си гъз, да му го поебат малко - да речем на жената
ще го дам,НО:
Никоя жена не ми е поисквала такова нещо до сега,да ме ебе в гъза с вибратор,вероятно няма да ми поискат и за напред.Други работи искат те, от мен,знаят те жените, кво да си искат,не са прости .
Разбира се,както лесно може и да се досетиш,си го получават двойно
All rights reserved
|
|
|
|
|
физиологически погледнато, точно при мъжете е в наличност жлеза *простата* чиято стимулация *притискане* води до възбуда и съществено увеличава удоволствието, което изпитват/могат да изпитат мъжете при полов акт. Това до момента си е чиста анатомия и физиология на човека; при жените въпросната жлеза липсва, което явно не пречи на част от жените правещи анален секс да изпитват удоволствие от него - друг е въпросът дали удоволствието е чисто физичиески *както при стимулация на клитора да речем* или пък е свързано с психически механизми в самата жена, които да го "отключват" *момента с това, че в очите на преобладаващо консервативното все още общество (въпросният израз бтв е метафора и следва да не се приема буквално ) и че от гледна точка на възпитанието, което са получили се чувстват като личности, които "късат с правилата" или като "мръсници" етц* - лично аз съм склонна да мисля че е по скоро втория момент Сега, обясни ми защо след като при жените има минимални физиологически предпоставки да изпитват удоволствие от аналния секс, а при мъжете въпросните предпоставки съществуват...мъжете в общия случай ще реагират на предложението партньорката им да ги ебе в дупето като към кръвна обида? И се почват едни истории и едни изпълнения и оправдания: ама кой бил ебящия и кой ебания, ама кой бил педал и кой не, ама кой какво и защо...И докъде опира всичко? За мен поне, до двойния стандарт...а ти го наричай "различна сексуалност" щом по ти харесва
|
|
|
Тема
|
веднага ще ти обясня
[re: Aлykapд]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 10.05.05 18:59 |
|
|
Хетеросексуалните мъже (повечето) не се възбуждат от идеята да ги ебат в гъза. Така че, след като самата мисъл не ги радва, те никога няма да тръгнат да доказват на практика това, което написа за простатната жлеза и което иначе е сто процента вярно.
По същия начин сигурно е вярно, че една жена може да прави орален секс на жена много по-добре от мъж. Но аз примерно не се възбуджам от жени и няма да дам на някоя да ме лиже, колкото и яко да е (а то сигурно е, просто моята сексуалност не е такава). От друга страна, идеята да ме ебе мъж (включително и в дупето) ми действа възбуждащо и затова го правя, нищо че нямам простатна жлеза. 
|
|
|
|
|
Какъв двоен стандарт бе душинко Сега ще ти обясня откъде ти идва грешката - броиш два единични стандарта за един двоен Аз еба, теб те ебат. Аз го вкарвам, на теб ти го вкарват Ако ми беше гот мен да ебат и да ми го вкарват, мислиш ли, че щях да се занимавам с жени, вместо да си стана хомосексуален като пич Ти очевидно си от жените - сметкаджийки Ти ще ми го вкараш в дупето, ама аз също ще ти го вкарам в дупето Честна сделка, така де Няма какво да ти обяснявам, ти си стегнала корсета и си вирнала брадичката, щото си универсално-счетоводно-феминистично-многознаещо-права Като не щеш да те шибат у анала, немаш грижи Оди да покръстиш някоя дружка в интернет-залата и да й обясниш как трябва да се води сексуалната аритметик 
______
|
|
|
|
|
ми аз ти обясних вече, ако ще клитор на ануса да имаха мъжете, като не ти е психиката на ебан, няма как да се възползваш пълноценно не разбирам защо ти е трудно да го проумееш имам едно предположение, ама не искам да се караме ся 
______
|
|
|
|
|
и аз това се мъча да й обясня, ама с други думи
и аз не искам да еба мъж, сигурно е хубаво, ама не искам, бе , такава ми е психиката , искам мен да ме ебат
незнам как по-просташки да го кажа 
|
|
|
Тема
|
"идеята[...]ми действа възбуждащо"
[re: svobodna]
|
|
| Автор |
Aлykapд (as cold as ice) |
| Публикувано | 10.05.05 19:31 |
|
|
теб ти действа възбуждащо идеята и го правиш. Дотук добре и всичко е ок.
Не е казано обаче, че на всички жени следва да им действа възбуждащо идеята и да правят анален секс. Но следейки темите в клуба - ако приемем клуба за един умален и виртуален макет на реалността - се очертава тенденцията, да се приема все повече за "подразбиращо се", че на една жена следва да и харесва идеята да я ебат в гъза и че ако случайно тази идея не и харесва и не я възбужда, то е защото тя е едисикаква *на мястото на звездичките се попълва съответния епитет*.
Това, което е леко парадоксално, че особено усърдни в опитите си да убедят една жена, колко е приятен аналният секс и колко ще и хареса и как хич не боляло, ама ако боляло било приятна болка; колко е естествено и нормално да правиш *да ти правят* подобен вид секс, са мъжете. Точно тези, които в общия случай, не знаят какво точно е усещането нещо да прониква в ануса ти И то тези, на които ако им предложиш да им го приложиш - дори само на шега *защото съм убедена че първоначалното мнение, от което се започна тази дискусия, беше на шега* - тръгват да се оправдават: ама аз съм мъж, ама аз не мога да правя такива неща, ама аз съм ебач, ама аз съм туй и онуй
П.С. Колкото до сексуалността - това е една доста пространна тема; любопитно ми е ако мъжката сексуалност не предполага да се възбуждат от ебане в гъза *странно защо ли, след като физиологията им го предполага?*, какво е женската сексуалност като такава го предполага *при условие че физиологически нямат предпоставките*?
|
|
|
Тема
|
Re: "идеята[...]ми действа възбуждащо"
|
|
| Автор |
| Публикувано | 10.05.05 19:36 |
|
|
Ама ти толкова ли искаш да вкараш нещо в ануса на мъж? Аз нямам никакво желание.
А иначе мъжете убеждават жените, че аналният секс е приятен, защото са били със жени, които го твърдят. Вярно, не идва от собствен опит, но все пак, те нали имат простата, на тях ще им е по-приятно от на нас така или иначе. Би трябвало казаното от жена да те убеди : ето, аз ти казвам, и да нямаш простата, пак може да е приятно. И да, понякога боли малко, но пак е приятно. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kotaranko ((хулиганко)) |
| Публикувано | 10.05.05 19:41 |
|
|
Ми пробвай де
Хммммм......... Досега не бях мислил за анален в автобус , но ще опитам  
DESTRUCTIVE
|
|
|
|
|
някъкде да съм казвала - или намеквала - че искам или имам нужда да бъда убеждавана *било то от мъж или жена*?
И кой е казал че имам желание да вкарвам нещо в нечий *мъжки* анус?
Цялата ситуация, поне за мен, опираше до принципи: възмущението, че някой, който не е пробвал лично на свой гръб нещо и не знае нито какво е усещанието, нито какви са последствията от него, може да го пропагандира като от първа инстанция. В същото време, ако му предложат - било и на шега - да го пробва лично, надига вой до бога? Колко по просто да обясня къде за мен е проблема или парадокса, ако щеш? То се е видяло че се разминаваме по трасето: аз говоря за принципи, ти ми говориш за видове сексуалност Но лошо няма, важното е да се говори - нали това му е името на клуба 
|
|
|
|
|
Колкото и да се опитваме да ти сменим песента, все не става Да не си демо версия
Аз съм пробвал лично, така че ще ми издадеш ли сертификат за анален говорител   Нали може да си пускам пр-материалчетата при това положение 
______
|
|
|
Тема
|
"лично на свой гръб"
|
|
| Автор |
| Публикувано | 10.05.05 19:53 |
|
|
Ама един мъж не може да споделя личен опит със жена на тема анален секс, защото както сама посочи, имаме различна физиология (а и психилогия, както пък посочих аз). Така че нямаш право да се възмуаваш.
Един мъж никога не може да изпита " лично на собствен гръб" нещо, което изпитваме ние, защото сме различни (те имат простата, ние клитор и т.н). Но няма лошо в това един мъж да каже, че жените харесват аналния секс,ако е имал такива партньорки.
|
|
|
|
|
Виж сега,аз ще и го вкарам отзад,пък ти ще
провериш със уста дали се е подмикрила.Ако е мокра значи и е харесало

All rights reserved
|
|
|
|
|
Е това с кихането ме разби      
DESTRUCTIVE
|
|
|
|
|
Хубава аргументация си извадила!
Очаквам да я доразвиеш, спряла си баш на най-интересното...Та ако продължим с физиологията, всички предпоставки един мъж да бъде "ебания" в секса са налице! Има съответната "дупка", има силна ерогенна зона (жлезата простата) - ехееее, какво повече от това! Баси, колко сме глупави мъжете - вместо да си се ебем помежду си (мегакеф!), ние сме тръгнали да си завираме пишките по чуждите дупки и да треперим, на всичкото отгоре, дали сме доставили удоволствие...
П.П. Предлагам следващия ти поустинг да бъде на тема : "Удоволствието на жената от страп-он-а на кръста и ръгането с него". 
this crazy fog surrounds me
you wrap your legs around me
|
|
|
|
|
da, be - tiebe kolko chesto sa te ebali v dupeto, a???   
Az moga da ti kaja, che pri mene purvoto analno ne beshe koi znae kakva bolka, samo muuunichko i neznachitelnichko me pozabolia, i sled tva sichko si beshe na 6 - moje bi ima znachenie, che biah pritrupnala ot defloraciata, ta ne sum useshtala chak tolkova dobre, ama tva e polojenieto  
Sled tva - niama znachenie koi put vlizash, a KAK vlizash, shtoto i sega poniakoga izpitvam bolka, a poniakoga niama problemi s pronikvaneto i stava suvsem gladko... A v nekva statia biah chela, che shtom se poiavi bolka, tova e signal za greshka - BEEP! - restartirai i shte se opravi   
Tova e Chochko - spermatozoid No185 miliona, 213 hiliadi, 787
|
|
|
|
|
Жената на Байрон получила развод именно заради анално проникване!
|
|
|
|
|
аз да не си пъхам в устата всичко, което намеря в клуба ве 
______
|
|
|
Тема
|
Re: Изменя ли се ?!?+ефект от АСекс
[re: airvision]
|
|
| Автор |
ПAПИPИЩE (Папчо) |
| Публикувано | 11.05.05 00:07 |
|
|
не бе пич, не провисва, естествено. Просто самият "затвор" да използваме оръжеен термин се променя малко, става по-хлабав, което улсенява по нататъчната му употреба. Предполагам, че при неупотреба се оправя.
Както едно време цитирах любимия бисер на една, между другото невероятна мадама, адски красива: "Ох, направи ми гъза на гъз!"
Между другото сега се и сетих за още един положителен ефект от анален секс и той е: Като ачкат ще си мислят за тебе...хахахахаа 
|
|
|
|
|
Това изчерпва темата.
|
|
|
Тема
|
Re: Изменя ли се ?!?+ефект от АСекс
[re: ПAПИPИЩE]
|
|
| Автор |
Chochko :) (burzopodvijen) |
| Публикувано | 11.05.05 09:42 |
|
|
hahahahahaha     Oh, shteh da kaja, che i az she go vkaram v upotreba toia biser, ma se nadiavam da ne mi se naloji   
A se opravia ne chak tolkova bavno, za niakolko dena si mi e napulno restavriran  
Tova e Chochko - spermatozoid No185 miliona, 213 hiliadi, 787
|
|
|
|
|
ама сашо македонски мноо ласкаво може да се изкаже по темата,мръсника му с мръсник...
пък тва за автобусите.....честно,аз като вляза в някой миризлив автобус името не мога да си кажа,вие за секс мислите и ми се дървите!    
обаче аз пък съм се възбуждала на зъболекарски стол....така че тихо малко!
Je deviendrai ces autres,qui te donnent du plaisir-vos jeux seront les notres,si tel est ton desir
|
|
|
|
|
Господи, колко сме умни!!!!
Ама вижте само какви наукоидни термини владеем!!!
Пък това риторическите похвати....по рождение са ни отвътре!!!!
Замирам в тих възторг!!!!
Ше ми позволи ли Ваше Философство да допълня някои пропуски, предполагам съзнателно направени, но със замисъл, непостижим за скромния ми под 150-точков IQ?
Пропуснахте да споменете за вредата от мастурбацията, и за потенциите тя да доведе до безплодие!
Пропуснахте да напомните Божия промисъл и че устата и на мъжете, и на жените /които за вас са еднакво безполови същества/ чисто по физиологически причини не бива и е аморално да се използва за разните му там еротични безсрамности и перверзности!!! За кариесите да не говорим!
Пропуснахте да споменете, че за пълното унифициране на половете е желателно сексът да се изпълнява всеки месец едноразово, и с дупка на чаршафа, за да не се разсейваме по разликите!!!
А може би просто пропускате да кажете, че зад вашите журналистическо-есеистични напъни се крие неудовлетворението на поредната българска интелектуалка, чийто съпруг от ордена на аналиерите непрекъснато тормози с щения към безчувственото й дупе, и с който всеки опит да му бъде обяснено, че не този е начинът, води до идентична реакция "Ти кво искаш ми кайш, ма, чи аз не моа да ИБА ли, ма????? "

|
|
|
Тема
|
с риск да се повторя,
|
|
| Автор |
| Публикувано | 12.05.05 21:11 |
|
|
ти разбра ли че говоря за принцип?
За принципа на базата на информация втора ръка, чиято достоверност не си в състояние обективно да прецениш, да декларираш, че дадено нещо се изпитва по някакъв конкретен начин от една цяла група хора?
Конкретно: даден мъжки индивид, непреживял аналния секс от позицията на личност, в чийто анус проникват и не можещ да го преживее от тази позиция по някакви причини - без значение доколко причините са основателни и обективни - декларира, че същия този секс е безболезнен или ако има болка, тя била приятна - на базата на нечий преразказ за конкретното усещане *без обаче да има възможност или желание да провери доколко вярна е информацията, която му дават* и въз основа на разказите на тези няколко жени, с които е бил, прави генералния извод, че на жените *като съвкупност/като цяло* им харесва аналния секс
Не оспорвам, че повечето мъже вярват, че аналния секс е приятен за жените.
Вярват, защото не им отърва да се запитат "ама тя истината ли ми казва"? А не им отърва да запитат, защото може отговора да не им хареса и ситуацията да се усложни и тогава какво ще правят, горките
Не оспорвам и че има жени, които харесват аналния секс.
P.S. Има едно съвсем просто решение на целия проблем, за невъзможността на мъжете да споделят личен опит с жена на тема анален секс и той е толкова елементарен и логичен, че ми е интересно защо никой не споменава за него: просто мъжете спират да проповядват, че нещо неизпитано от тях лично е хубаво, приятно или че нещо изпитано от еди си кой следва и описано от него по еди си какъв начин следва да се възприема по същия начин и на някой друг. Да не мислиш обаче, че ще им отърва да го направят
|
|
|
Тема
|
приятелски съвет:
[re: PAGANEO]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 12.05.05 21:19 |
|
|
не се опитвай да се занимаваш с неща, които не ти се отдават - с други думи, спести си мисловните напъни - ефект и без друго няма, нищо смислено не казваш
Опитите за остроумничене и количеството ирония и сарказъм по мой адрес в мнението ти, показват само и единствено, че нещо в думите ми силно те е уязвило Сори, бейбе, нищо лично; хайде сега се успокой и се опитай да си нормализираш дишането преди да си се задавал от емоционалния си изблик
|
|
|
|
|
са похвати, които (по) слабият опонент използва, когато не му достигат обективни/логични аргументи, за да победи тезата на противника си и вместо това се опитва да уязви личността му
|
|
|
|
|
по горе Чупакбра беше казал, че е пробвал. Аз мога честно казано да си призная, че моята приятелка по онуй време също коментирахме тематиката и реши да ме пробва да видя как било. Трудно ми беше да се насладя "истински" като наистина идеята че "ме чукат" не ми беше по вкуса. всъщност с тази си приятелка не практикувахме този вид секс хахахааа на нея не и беше мног окомфортно честно казано.
Генерално заключение: Как се влиза анално? Много просто само с изрична покана. Това е. Много е просто. Само с много желание и то страна и на двамина. Жените, които ги боли, но симулират кеф, еми Сори сийм ту би да хардест уърд. Недейте симулира бре! Бъдете мъже и тропнете с ръка по масата! Стига са ви "тъпкали" и в двата смисъла на думата.
За мен лично аналният секс е просто един начин да се разнообрази един полов живот, не е някаква мода или там неделима част от някаква програма. обичам го да. Кефя се. Но само и единствено, ако и "тя" му се кефи. А личи си повярвайте ми! Мерси за вниманието... 
|
|
|
Тема
|
Re: с риск да се повторя,
[re: ПAПИPИЩE]
|
|
| Автор |
Manekena (един от многото) |
| Публикувано | 12.05.05 21:42 |
|
|
Много точно го каза, приятелю!
Анално се влиза само с желание и от двете страни, иначе НЕ СТАВА !!!
Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ !!!
|
|
|
|
|
аз досега не съм го казвал, щот си мислех, че се подразбира! 
още си спомням когато бях 11ти клас. Задна прашка. Вече 30 минути. Разгорещена мацка пищи пред мене. Изведнъж изохка: "Пъхни ми го където поискаш" Аз озадачен: "ММммм? Еми аз съм точно където искам, ма!" А то какво било, тя искала да я изрежа отзад. Еми казвайте си с думи прости бе мама му стара! Тогава я изпуснах а сега не мое да се намериме вече... пфу!
"обаче аз пък съм се възбуждала на зъболекарски стол....така че тихо малко!."
|
|
|
|
|
запънала си се като магаре на мост и отказваш да приемеш, че един мъж е различен от жена и не може никога, АМА НИКОГА, да изпита на "свой гръб" същото, което изпитваме ние...все едно мъж да се опита да разбере какво е клиторен оргазъм...
в заключение ще кажа, че имах едно бисексуално гадже, което се кефеше да го ебат в гъза и той да ебе там. ако го броиш за "изпитал на свой гръб", ще ти дам телефона му. но все пак той има простатна жлеза и е нормално да се кефи, така че сигурно няма да му повярваш
не виждам защо толкова упорстваш обаче 
|
|
|
|
|
не предполагат свободни импровизации и феминистки плам.
Бтв, нищо лошо и страшно в това, че на теб не ти допада идеята за анален секс. Подкрепям правото на избор. 
|
|
|
|
|
Мда, аз пък питам като как една жена ще усети какво е да чука, но смислен отговор и не очаквам да получа. Същото и с клиторния оргазъм.
|
|
|
Тема
|
хахаха, това ми е любимата поза
|
|
| Автор |
| Публикувано | 12.05.05 22:37 |
|
|
айде, последно и само за тебе специално:
Прочете ли какво ти написах?
"даден мъжки индивид, непреживял аналния секс от позицията на личност, в чийто анус проникват и не можещ да го преживее от тази позиция по някакви причини"
Е пак питам аджеба, като не може да го преживее - по каквито и да е причини - защо го "рекламира" на тези, които могат и обобщава от тяхно име какво е усещането за нещо, което сам не е изпитвал? Питам и нали знаеш, отговор не искам
Хайде, остани си със здраве
|
|
|
|
|
защото някоя жена му е казала, че много й харесва
няма нищо лошо в това 
|
|
|
|
|
Добре бе, тъпо копеле, що не ми ги обясняваш тия работи на мен, като ДМИ,ПАСоПнЛ,вЧАП Що трябва да въртиш латерната все с една и съща песен и да се правиш че не чуваш нищо, чиито ритъм не съвпада с твойто мелене 
______
|
|
|
|
|
Пичко златна, що се правиш на ущипана та на мен не отговаряш Щом аз казвам, че бива, ще отидеш ли да си ръгнеш една краставица у гъзюгата и да се кротнеш малко Нали това е единственият довод в пространните ти досадни литания - че мъжете го хвалели без да знаят какво е Ми ето, аз знам, отивай сега да зарадваш мъж ти и му дай да те опъне отзад
Пуу, рядко съм срещал толкова упорито досадно създание 
______
|
|
|
|
|
и магическата думичка, която следва да девалвира стойността на всичките ми мнения и аргументи досега: "феминистки" Даже се чудех, как още никой не се е сетил да я включи в употреба. След това малко лирическо отклонение: в моите т. нар. от теб "свободни интерпретации" имаше повече логика и рационална мисъл отколкото би ти било приятно да признаеш, камо ли пък да приемеш.
П.С. Аз съм за правото на хората да им бъде оставена свободата сами да си кажат - от свое име - какво им харесва и какво не. А не някой, който изобщо не е наясно какво става с тях да се изживява като техен говорител. В тази връзка бтв, къде съм споменала че на мен лично идеята за анален секс не ми допада? Да си наясно, че на този свят може да съществуват и хора, които да защитават дадено мнение/позиция дори само заради принципите си, без обезателно да са съгласни със самата идея/позиция като такава? Не че с последната реплика искам да кажа, че аз съм от този тип хора, пази боже
Хайде, много здраве и на тебе
|
|
|
|
|
Как ти се струва това като отговор, ненагледний
Обяснения ли ти дължа, що ли? Точно както ти не си пъхаш в устата всичко дето намериш по клубовете, така и аз си губя времето да отговарям на всяко мнение адресирано към мен.
По полека с епитети безценни, издават силна степен на емоционална ангажираност по отношение на дискутираната тема
Радвам се иначе за теб, че ти си изпитал радостите на аналното проникване от гледна точка на този, в чийто анус проникват. Радвам се, че и считаш, че изживяването "бива". Издавам ти сертификат за анален говорител...но за да видиш, че съм приела аргументите ти/ви - доколкото ги е имало - а именно, че мъжът и жената са различни и мъжът няма как да разбере какво изпитва жената, нито дори ако го опитва на свой гръб *психика и прочие*...ти давам и правото да пропагандираш и говорителстваш само пред мъжка аудитория Щото нали...не си го изпитал от женска позиция
Оффф, ай стига че ми писна темата: всеки да си се ебе с когото си иска, където си поиска...И ненагледний, точно това беше причината да се въздържа и да отговоря на предните ти мнения към мен Бях решила просто да пусна целия спор да пътува - ако не забелязваш и на друг не бях отговорила - и темичката да потъне в забрава, нооо...поредното уязвено от репликите ми "мъжленце" реши да я качва пак нагоре И понеже можем да си пишем колкото си искаме, където си искам и да казваме каквото си поискаме, реших да се повъзползвам малко от правата си.
Айде, остани си със здраве и по начесто посягай към краставицата, че гледам изнервеничък ми се струваш нещо
|
|
|
|
|
ЧЕТИ за БОГА мненията МИ и тези на ЧУПАКБРАта, шматко! Престани да упорстваш ами си мени партньора ако не те ебе готино в гъза или те пълни като пуйка за коледа и не си доволна от него. Аз нищо не мога да направя по въпроса.
Или бягай да си смазваш аналчето а не да пишеш само тука по форума...
п.с. бъзикам се. Само те ебавам вече. (в гъза!) Споко сега недей да рипаш...
|
|
|
|
|
Да бе, душата, ама мразим някой да е толкоз интелигентен, че чак да е глупав Имам чувството, че яко си натъпкала бананите в ушите и край А се подразних не щото ме безпокои позицията ти по темата, а щото като ти представих възражения по единственият ти, но мащабно употребяван довод, се ослуша и продължи да си цъкаш твойто Както правиш и в момента, бтв, нали ГОЛЕМИЯТ спор на Алукард беше, що мъжете пропагандирали, кат не знаели кво е, ся пък отново го изкара невалидно Не можем да вярваме на жените, щото не сме пробвали, не можем да вярваме на пробваното, щото не сме жени, единствено Великата Алукард знае всички отговори, които са един и той е нейният И както и да й възразиш, все ще съумее да те обори с усвоените си от "Психология за тъпчовци" знания 
______
|
|
|
|
|
Ужасно съжалявам, че трябва да те разочаровам, но "логиката" ти и "рационалната ти мисъл" са плод на приятно поразвихрената ти фантазия. Жалко, че стилът ти на спор е малко латернаджийски, с удоволствие щях да ти отделя още малко внимание...Е, стига ти толкова.
Да ти се връщат пожеланията за здраве! 
|
|
|
|
|
Пробвал ли си ги и двете?
|
|
|
Тема
|
Re: обективните / логични аргументи
[re: Ghostwriter]
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 13.05.05 03:11 |
|
|
Алукард ти каза перфектно ясно, че идеята е не дали трябва да се прави анален секс, а дали мъжът да го рекламира така категорично от името на "получателката", при все че самият той е само giver и на всичкото отгоре, категорично отказва да опита дори веднъж да застане от другата страна.
В случая визирам И теб.
Та кажи ми сега, кой е по-консервативен и запънат като "магаре на мост",
ммм, Гоусти?!
Що се отнася до уж риторичния въпрос какво е удоволствието, което ще получи жената, ако тя чука, ще ти обясня - бтв, и сам можеше да стигнеш до отговора, стига само да беше поискал.
Насладата е ментална! Същата като тази, която ти изпитваш, когато я гледаш и докато и правиш френска любов.
...Надявам се, няма да ме заубеждаваш сега, че докато я лижеш езикът ти оргазмира!  
Breathe
|
|
|
|
|
Ах, че изтънчен стил и обноски имаш! Истински аристократ!!!
А пък речникът ти ... ооо, речникът ти!
Папирище, гордея се с теб ... не обаче преди да повърна!
Breathe
|
|
|
|
|
Хапят ли кучетата или само лаят ? ....   
Не давай на мозъка да ти се качва в главата !
|
|
|
|
|
Скъпа моя,
оффф, абе тебе кой те бута (ближе) та се клатиш, Карамеле?
Язък за прякора, само ми се отяждаш за щяло и нещяло. Сега пък езика ми ти бръкна къде?... в здравето. или в гърлото, че чак ще повръщаш... недей плийс.
Речникът ми, него някъде съм го оставил и не мога да го намеря отдавна и затова ползвам само чужидци: думи които съм прочел тука по форума може би!
Целувки по повърналата ти същност!
Аз.
п.с. извинявам се на останалта часто от аудиторията, че не споменах "анал","гъз","сперма" никъде в постинга и съм си оффтопик леко...
|
|
|
Тема
|
Re: с риск да се повторя,
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 13.05.05 15:43 |
|
|
Е хубаво, де разбрахме те, стига съ напъва, че ще вземе нещо да излезе и без да си правила секс анално. Аз пък що ли оставам с впечатлението пък, че ти се опитваш да ни убедиш, че жените които им харесва анално са единични бройки. Един вид "абе вижте какво на мен не ми харесва идеята и аналния, аз съм си нормална както и повечето жени, ама има и такива (ненормални) дето по някаква случайност им харесва" ето и цитата "Не оспорвам и че има жени, които харесват аналния секс." И накрая ти тъпа ли и кв'о си? Едно си баба знае едно си бае. Нещо имам чувството вече, че нещо са те изнасилвали отзад та затова си толкова чувствителна по темата. Ами нека и аз да кажа, от жените които познавам по-голямата част им харесва иам и такива които не им харесва. Така, че всяка за себе си определя ше се чука ли отзад или не. Не разбирам кво се напъваш и къф е проблема. Ми много ясно, че няма как да знам какво и няма и да знам точно какво им е на жените, ма току виж ми харесало Страх мъ е. Иначе приятелката ми като прокарва език отзад ми харесва.
каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)
|
|
|
Тема
|
Re: приятелски съвет:
|
|
| Автор |
PAGANEO (неверник) |
| Публикувано | 13.05.05 17:01 |
|
|
Хахахахахахахаха!!!
Мен да ме уязви?!?!? Жена с тоето мислене?!?!? Хахахахахахахаха....
Развесели ме, наистина!
Я по-добре изпусни плондера, че скоро ще полилавееш от липса на свеж въздух и възприятия! И това не е лично - дреме ми на пуловера за теб и такива като теб!
Като ти четох дивотиите по-горе - верно, наистина не предполагах, че си способна на хумористични изявления! Но последното ме разхили! Честно! Дори да те съжаля не успявам!
хахаха.....
|
|
|
|
|
Скъпа Кармелита,
когато се втурна да се боря с "неправди", обикновено прочитам внимателно всичко написано и тогава си позволявам известна доза категоричност.
Няколко реда по-нагоре ясно и отчетливо съм написал, че подкрепям правото на личен избор! Даже това обезсмисля спора ни. Но знаейки, че ти доставя удоволствие да се поръфаме - продължавам нататък.
Ментална наслада ли, Карамелче? Хм, разбира се! Ако беше достатъчна и задоволителна, сексът ни щеше да се състои в наблюдения на мастурбация на партньора (примерно). М? Какво ще кажеш? Само това, нима не е ментална наслада? Гледаш партньора, без да се докоснеш.
Сексът е физическа плюс ментална наслада, ще се съгласиш, надявам се. Въпреки опита ти за пояснение, няма как да го докараш до равнопоставеност, защото излиза, че мъжът е способен да почувства и двете - ментално И физическо, докато жената - само ментално. Жалко, тук веригата се къса...
Хайде в този живот ще ви чукаме ние, в някой друг - вие нас.  
|
|
|
Тема
|
Re: Мислех да не се обаждам,
|
|
| Автор |
вceзнaйka (мама знайка) |
| Публикувано | 13.05.05 20:36 |
|
|
ама, някак се сетих за една историйка, тогава, в далечното минало за мен беше, е сега ще разберетееее...
Начи, едно приятелче, много ми навит, родата му многооо ме беше харесалааа... Един ден, се освободи съответния терен за развихряне на разни страшни сексуални и любовни чувстваааа...В уречения ден, в уречения час се появвявам в цялата си прелест, обаче, терена не беше съвсем свободен, но след известни преговори със съседите, разгеле Освободи се!. Ми сега, къде, то една гарсониерка, кат кутийка, къде?, къде?, айде на миндерчето в кухнетооо. Разхвърляме се ние, ох, ах, настъпва сюблимния момент... И олеле ужассс, тоя ми човек, кат ме залепи за стената, кат пощенска марка на плик, начиии. Не мога да мръдна, не мога и да дишам, абе аз се намествам, той към дупето ми, аз насочвам в правилната посока, той пак към дупето..., ей изпотих се, а оня ми пергиш измучава "Споко бе, знам къда да...", ми кат знаеш, айде да те видя... и видех  Ама и го почуствах, мама му...
Баш в дупето, малеее к'ва болка, кат ми рукнаха сълзите, ша се задавя..., оня ми дуперъгач нееден, блъска ли, блъска, мама му... Разгеле свърши, пък кат го започнах - хем рева, хем го налагам по тъпата му глава...
Ужасен КОШМАР, ако щете вярвайте, но аз три дни не спах, не ядох и думичка не обелих...майка ми си изгуби ума...
Дълги години, не давах да ме пипат по дупето, а са пипнали, ставам, обличам се и зачезвам.
Вече давам да ме пипат. Е, това е, казах си го и ми олекна уфффф.
"Да знаеш - това означава да познаваш хората."
|
|
|
|
|
Това ужасно гадно бе, този е трябвало да го размажеш на стената  
|
|
|
Тема
|
[re: Eдyapдa]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 00:57 |
|
|
Размазах го и още как, имах си аз да го оставя да не си плати.
|
|
|
Тема
|
[re: вceзнaйka]
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 00:58 |
|
|
ама ти защо продължи, ми не го разкара веднага? или нямаше как?
егати глупака!
reality bites
|
|
|
|
|
Малко му е било
Още по-гадното е, че такава травма не остава само за момента на преживяването
|
|
|
Тема
|
[re: fancy]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:08 |
|
|
Бях толкова шокирана, че просто не можех да реагирам адекватно в ситуацията. Само усещах болката, нищо друго, сякаш минавах през месолачка, гадноооо.
Важното е че, събрах сили и не позволих да ми се отрази пагубно, ноооо после винаги внимавах и предупреждавах - който не му харесваше "прав му път, крива му пътечка", та така оцелях все пак.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:10 |
|
|
Успях да го преодолея, нооо вече никога анално - всичко друго може, но това абсолютно и категорично НЕ!
|
|
|
|
|
Определено е трябвало да риташ говедото в ташаците, докато мърда...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:12 |
|
|
мисля, че всеки нормален мъж би те разбрал
моят сегашен приятел веднъж така откачи и много-много настояваше, тогава ни беше много кофти период, той много ме ревнуваше от бившето ми гадже, щото още на теория живеехме заедно и т.н., та той ме натисна не на шега и аз много се уплаших.... после толкова сме се обяснявали за този случай....
не се е повтаряло и няма, но беше гадко 
reality bites
|
|
|
|
|
Тъкмо и аз исках да отбележа това събитие - сериозното ти мнение, което е право в целта! Страхотна инструкция!
От мен ще добавя, че свиването на аналните мускули е рефлекс, който си действа с пълна сила, когато го предизвикаме и е нужно да се настроим да се отпуснем. След първия/първите пъти свикваме да деактивираме рефлекса стягане, а не че мускулите се отпускат трайно.
Why is the mind incapable of deciding its own subject matter?
|
|
|
|
|
Нямаше как, само да бях го докопала..., ама нали младо будалче, доверие и така нататък...
|
|
|
|
|
За анално проникване - ясно. Не мога да коментирам, понеже нямам опит и не знам всъщност дали наистина е хубаво като се прави нежно и внимателно. Но оставяш ли поне да те стимулират там, примерно с езиче или леко с малко пръстче? Или изобщо не даваш да те пипат? (ако питам много лично, не ми отговаряй)
|
|
|
|
|
Мда...искрено ти се възхищавам, че все пак си намерила сили да не гледаш на следващите като на зверове, какъвто очевидно е бил тоя манаф...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:18 |
|
|
Аз нямах никакво намерение да ми се обяснява говедото - прекратих моментално всякаква връзка с тъпака.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:21 |
|
|
ясно, то е било друг случай. просто го асоциирах.
аз бях на път да прекратя, но нетипично за себе си, се опитах да му вляза в положението и да го изслушам и разбрах, че го е правил, защото много го боли и му повярвах. но той с пръст ме преследваше, не с друго, и пак ми стана супер гадно, заради отношението...
много кофти случка, но кой пък няма такива
радвам се, че и аз споделих покрай тебе 
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 14.05.05 01:21 |
|
|
Ооо, не, мили мой! Въобще няма да се съглася с теб!
Най-малкото, защото САМИЯТ ТИ, ТУК и НЕЕДНОКРАТНО си опровергавал това, което така разпалено твърдиш сега.
Колко пъти, кажи ми, си повтарял, че "сексът е в главата" (това е твой цитат)?!
Ами, прав си - точно така е!
Ако там не е "подпалено", ако целият не вибрираш от желание и не те опиват по-малко или повече "первезни" мисли за това какво следва, а впоследствие и какво се случва, "физическата част" рядко си струва! Да не говорим как действат на градусите чисто менталните моменти като воайорство - ексхибиционизъм!
И я ми кажи, защо така високомерно подмина въпроса за консерватизма и запъването?
Да го повторя пак, ако трябва?!
Значи ...
Според теб да се прокламира еди-какво си и да се обявява някой за "магаре на мост", ако мнението му се различава от твоето, Е в реда на нещата, а когато стане дума да се експериментира, но ролите леко да се пообърнат, се започва с "аргументи" -"вие сте такива, а пък ние сме мнооого различни", а накрая се завършва с неизменните "феминистка", "сметкаджийка", "латерна" и "да те еба в гъза, кат' не искаш да се ебеш там". 
Питам аз - имате ли задник и вие - имате! Къде тогава е разликата?! Нали сте много освободени, а и загрижени да доставите удоволствие на партньорката си - какво стана с това, защо така изведнъж се изпариха всичко добри намерения?!
Нямат ли никакво значение за теб нейните малко-по-"еретични"-желания?
...Бтв, наясно съм, че всеки си има своите разбирания и притеснения, но както надявам се вече сам си се убедил, жената в повечето случаи е готова да се съгласи с мъжа, за да му достави удоволствие - класически случай: в началото на аналния секс нея примерно я боли, но тъй като той настоява и наистина го иска, тя все пак го прави.
Защо обаче ти категорично отказваш да направиш какъвто и да е компромис с ТВОИТЕ норми, а нямаш нищо против обратната ситуация?! Къде остава взаимността?!
А и не разбирам, ако да речем, ти си получил всичко, което си пожелал от нея,тя толкова ли не заслужава да се "жертваш" поне веднъж и ти? Представи си пък, че ти хареса?!
Breathe
|
|
|
|
|
Слава богу, другите ми връзки бяха качествени.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:27 |
|
|
Като споделиш, става ти по-леко. Отдавна я бях забравила случката, но няколко постинга ме провокираха с това, какво неземно удоволствие е за жената аналният акт. Може за някои да е, за мен - не е!
|
|
|
|
|
Отвратително просто, обърна ми се стомахът, тъпанар. Иска ми се аз да го наритам Такива като него, дето им се разминава /а те са повечето/, са най-гадните, защото едва ли някой от роднините му и близките му го знаят какъв келеш е и рецивидист сигурно
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:29 |
|
|
и за мен. правила съм, но от 10 пъти, ми е харесало веднъж. не е за тая работа тази дупка и това си е. а ако някой ми настоява, да си гледа работата
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:29 |
|
|
Ни с език, ни с друго, не позволявам и пляскам през ръцете...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:30 |
|
|
според мен сме крайни. било е малко момчето и объркано и явно е чуло отнякъде, че пичовете така правят. аз го отдавам на неопитност.
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:32 |
|
|
абе, като сме тръгнали да споделяме.... преди около седмица така ме изненада с език моя мъж. изведнъж го направи, щото аз нещо се мъчех да свършвам, ма на ръба, все не се получаваше. и той (за пръв път мисля) изведнъж ме зализа анално и трябва да кажа, че гръмнах просто!!! невероятно беше! не съм очаквала и подозирала какъв ефект може да има в точния момент това!
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:32 |
|
|
има си дупка за тая работа, задната е за друго предназначение. Ако някой обича задната дупка, сам да си бърка в нея, ама така е...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:33 |
|
|
Моля те, неопитността не може да оправдае каквото и да е насилие, особено когато малкото момче вижда, че причинява болка.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:34 |
|
|
На този точно, близките му разбраха много бързо.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:36 |
|
|
Да бе малък на 26, баси малкото момче.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:37 |
|
|
може да е бил с много изкривено и замъглено виждане по сексуалните въпроси и примерно да е смятал, че удоволствието върви с болка. аз, като знам, какви заблуди съм имала по отношение на секса, докато разбера за какво става дума.... да, няма оправдание, разбира се, но все пак хората се поправят, може да не е рецидивист...
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:37 |
|
|
ооо, сори, аз мислех, че му е бил първи-втори път 
reality bites
|
|
|
Тема
|
[re: Caramel]
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 14.05.05 01:39 |
|
|
Брилянтна логика!
Момчурляците се разпалиха и го удариха на гьоторе да си защитават каузата с доста агресия. Не съм противник на този вид секс, обаче тук един вид стана на думи това, което Всезнайка разказва като реална случка.
Така че много ме изкефи как възстанови баланса в темата.
Чудя се също как се пропусна в канонадата доста мръснишкия и често срещан шантаж в такива спорове: "Ами не го прави, ама той затова ще си потърси друга".
Ние се сдобихме с котка, защото не си падахме много по котките.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:39 |
|
|
За конкретния случай - възможно е, но какво значение има.
Факт е, че много жени, сигурно и мъже, са подложени на насилие от собствените си партньори.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:40 |
|
|
Ми аз да споделя, мкато сме тръгнали на споделяничка - преди ден, по точно преди една нощ - мъж ми вика бряяях не мога да свърша (притесни се човека), както не можеше само му приложих една изпитана барваница и да видиш как за една минута свърши.... 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:41 |
|
|
мислиш ли? в наши дни? може би, но не схващам защо продължават, защо се мъчат????
според мен има друго - подлагат се на какво ли не разни женички срещу парички. но те са си виновни!
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:41 |
|
|
ами да, аз затова питах, защото ласките по дупето са си наистина ласки, носят голямо удоволствие и ме е яд на онзи, пфуу
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:42 |
|
|
ами то така става
ама не уточни за барваницата, ква точно, да прилагам, макар че с моя има обратния проблем - едноминутко, двуминутко и триминутко
може би знаеш някоя барваница за несвършване? 
reality bites
|
|
|
|
|
масаж на простата ли
Сподели
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:44 |
|
|
абе направо се учудих!!! така от месеци не бях свършвала! но сигурно, ако го парви веки път, ще му се изгуби чарът, ще трябва да измисли нещо ново 
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:44 |
|
|
Да, за съжаление мисля
Фанси, хората са си хора и в наши дни...
Ама това вече е друга тема, някой ден може да пуснат тука
|
|
|
Тема
|
[re: Aйшa]
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:45 |
|
|
Този аргумент ми е убийствен! Ами да търси И аз ще потърся друг, щото моят има бенка на носа, дето не ме кефи 
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:47 |
|
|
За несвършване не се нарича "барваница", а "пипканица" пипаш когато аааа да свърши и му сецваш мерака, може да се продължи докато се умориш от пипканици. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:47 |
|
|
то не е една беля  
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:49 |
|
|
само ще ти отговоря тук, щото темата се оказа свързана...
(ако не си гледала "необратимо", по-добре недей, яко гадно е, но там връзката между аналното проникване и насилието е много очевидна)
исках да кажа, че в наши дни, е съвсем лесно да теглиш шута на някого - нито те издържа, нито му живееш в къщата (както е било едно време на село), нито пък някой ще те осъди. просто като те насилва и тормози, да се маха и продължаваш. и то не заради самото насилие, а защото не го уважаваш и не искаш да го виждаш.
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:50 |
|
|
Утре ще ви споделям, че днес съм се тотално сдухала от където и да ме погледнеш...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:50 |
|
|
дай моля те описани за пипканицата, ние натискаме на едно място, уж каналите, ма нищичко не става!!!   
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 01:54 |
|
|
Утре, утре ще са инструкциите за пипканицата, сега отивам за сплескваница на леглото.
Лека и мека, твърда и мокра нощ!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 01:55 |
|
|
мерси, ма да не ни забравиш!!! цялата съм в слух! утре вечер се връща мъжът и требе да го изненадам с пипканица 
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Eдyapдa (трънка) |
| Публикувано | 14.05.05 01:57 |
|
|
Ние като сме волни птички, да не мислиш, че всички са като нас
Не казвам, че разбирам на сто процента жените, които търпят насилието на съпрузите си, но знам че понякога когато се понася с години, то те вцепенява, не можеш да мислиш реално. Не живея в блок, но разни познати като ми кажат: еди кой си съсед, дето пребива жена си... Лошо ми става. Мислиш ли, че е лесно на една жена да намери сили да се справи, щом дори собствените й съседи, които понякога са ти по-близки от роднини, не могат да реагират.
Сложно е, пу-пу да не се случва.
|
|
|
|
|
Добре, ама искам и за пипаницата и за барваницата
Лека и мека и да сънуваш розови слончета 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 14.05.05 02:01 |
|
|
това явно е синдромът на концлагерите - някои от спасените лагерници, искали пак да се върнат там, да живеят като говеда, сериозен психопроблем е това 
reality bites
|
|
|
|
|
Ех, скъпа Кармелита...
Учудва ме упорството ти по отношение на прехвърляне на квалификацията "запънал се като магаре на мост" в моето поле... Миии... да добавя тогава, че си имаме и "магарица"?
Сега по същество. Да, сексът е в главата, менталната дейност стимулира физическото усещане или пък обратното, няма кой знае какво значение.
Не зная какво наричаш в случая консерватизъм, аз забелязах в изказването си либерализъм. Водя те с една обиколка в политологията, довери ми се, че е така.
Изказвам тотално несъгласие единствено с намесването на темата за обръщане на ролите, което е просто един, колкото смешен, толкова и абсурден довод. И в същото време подкрепям мнението, че не може желанието/намерението за анален секс да бъде налагано от когото и да било. Ако последното беше есенцията на Алукард, нямаше да си направя дори труда да пиша, щях да кимам с глава (може би дори с двете ).
Феминистичното тук е поредният напън да се опитаме да бъдем равни във всичко, който стига толкова далеч, че ме избива на смях вече. Разберете, мили лейдис, жените и мъжете сме различни създания! Колкото и да се напъваме, има неща, които е по-добре да не променяме и за които една по-висша сила, като природата, се е погрижила.
Кармелита, да повторя въпроса си и аз? Как ще усетиш ти какво точно е да чукаш, скъпа моя? Знам, че ти се иска. За разлика от теб, аз не само в мозъка си, но и в гъза си ще го усетя. (повтарям се в грубоват вид, защото май си пропуснала в предния постинг). "Равнопоставеност"? Друг път.
Как аз ще усетя какво е да носиш едно малко същество в корема си? Може би ще ми дадеш идея и за това?
"Загрижеността да доставим удоволствие на партньорката" - при мен се изразява в това да се съобразя с нейните желания и разбирания, т.е., грубичко казано - да не я еба в гъза и да не настоявам, ако тя не е желаеща или го намира за неприятно. Факт е, че съм постигал вече собствено такова желание на жена и беше по пътя на прекомерната възбуда и максималната нежност при опита.
"Всичко" никога не съм получавал, нямам и желание. "Всичко" за мен не означава орален, анален, вагинален и спермата в устичката.
В заключение - цитат по спомен от Бокачо :
От мен чука - от теб хавана
и работата взе, че стана!

|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NikiHusban (м-р консултант) |
| Публикувано | 14.05.05 06:25 |
|
|
Ти си привърженичка на страп-он ... ЯСНННО ;-)
NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...
|
|
|
Тема
|
[re: NikiHusban]
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 14.05.05 08:11 |
|
|
Не ти е ясно, защото въобще не съм привърженичка на страп он.
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 14.05.05 08:29 |
|
|
За съжаление, "брилянтната ми логика" се оказва твърде неразбираема за мачисткото мислене на мистър Ghostwriter.
Това обаче никак не ме обезкуражава пак да опитам - току-виж успея да поразчупя закостенялото мъжко мислене с провокационни идеи. Всъщност, само това е начина.
А и щом съм се заела, рано или късно ще приравня ерЕс с ерОс.
Breathe
|
|
|
|
|
Къса се веригата защото Карамела не си дава дупето,а аз поне имам желание да го дам. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 14.05.05 10:33 |
|
|
Карамелче, упорита си, като теле!
Сексът не е само менталност ,а и безскруполност,т.е. ти се отдаваш и върховното удоволствие допускаш да го изживееш независимо по какъв начин ще бъде постигнато.Спомни си 11 минути,когато Мария изживя оргазъма си пияна и с мъж към когото беше безразлична,но той я освободи от всичките и задръжки.Сексът изисква максимална освободеност.Тя те тласка към неща,които с трезвия си ум не би си помислила и да направиш.
Освен това природата ни е създала,нас жените, да се отдаваме,а не да чукаме и Госта ти го е казал.Значи сме подвластни на мъжете,мила,колкото и да проповядваш равнопоставеност.Не можеш да не си го признаеш,че си по-слабия пол,колкото и да се ежиш. 
|
|
|
Тема
|
по слабия пол са *хора* като теб
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 12:03 |
|
|
които се самодефинират като такива и които се оставят да бъдат подвластни на когото и да било. Това, че не се уважаваш достатъчно, че да отстояваш самата себе си, си е изцяло твой проблем и няма смисъл/нужда да го проектираш върху цялостното женско съсловие
|
|
|
Тема
|
Re: по слабия пол са *хора* като теб
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 12:12 |
|
|
Ейййй, я поспри малко, сега и нас ли ще ни размазваш, ммммм?
Ти, какво?, да не падаш от Марс, що ли?
Колкото и да показваме мускули, ние все пак сме жени, нали?
А, защо трябва да се сме равни на мъжете? На кого е нужно това - на нас или на тях, а?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 14.05.05 12:32 |
|
|
Ой, ой
Ако беше Гоусти илюстрация за мачизъм - мачистите с мед да ги намажеш, с кеф да ги оближеш.
Въпросът, който се отваря тук като бримка в евтин чорапогащник, е че искайки реципрочно проникване в дебрите на мъжкото дебело черво, ние прибягваме до същите аргументи, лексика, подход и агресия, както те спрямо нас в аналните си мераци.
Изобщо всичко изглежда като една игра на надлъгванка и надцакванка, и ей точно това не ме кефи. Некъф омагьосан кръг се получава около въпросния ass hole.
И в крайна сметка от "аргументите" като изплюто камъче излиза мърлявото аналиерско откровение, че "ние можем да ви ебем, щото имаме нужния инструмент, а не защото на вас това ви харесва, а вие не можете да ни ебете, не защото това не ви харесва, а защото нямате нужния инструмент".
Тъпо си е... с каквото и гоустрайтърско красноречие да бъде замазано.
Ние се сдобихме с котка, защото не си падахме много по котките.
|
|
|
|
|
доколко "обръщането на ролите" е смешен и абсурден довод плюс че "мнението, че не може желанието/намерението за анален секс да бъде налагано" никога не е било есенцията на моите тези.
Ако беше просто прочел внимателно и безпристрастно мненията ми щеше да забележиш, че всичко се върти в крайна сметка около принципа да "рекламираш" усещане, което самият ти никога не си изпитал, което и не можеш да изпиташ по някакви причини и то да го рекламираш пред общност от хора, които реално погледнато могат да го изпитат и преживеят лично *от първа ръка* и то да го рекламираш по начин, който на теб ти е изгоден В случая второ лице единствено число не се отнася до теб конкретно, а е събирателен образ на всеки един мъжки индивид, който прилага въпросната тактика.
Целия спор за мен почна от едно единствена реплика "плюс това аз съм мъж", която по своята същност съдържаше повече мачизъм, отколкото всичките ми постинги взети заедно - феминизъм; но разбира се на теб това изказване не ти попречи, нито те подразни. Плюс това аз съм мъж, аз съм винаги прав, аз съм непогрешим, аз съм и пътят и истината и живота...аз знам какво изпитват жените когато им влизат анално, нищо че на мен никога не са ми влизали и нищо, че дори някога да се случи да ми влязат, пак няма да мога да усетя нещо подобно, защото не само физиологията, но и психологията ми е различна от женската - реверанс Гоусти, този аргумент в крайна сметка го приех, а то съвсем случайно се оказа, че перфектно пасва и за защита на моите тези - и разбира се щото съм мъж, дори мисълта да ми пъхнат нещо в задника е АБСУРД - с големи букви написано - и точно понеже съм мъж и ми отърва, ще говоря какво е усещането да те ебат в гъза, нищо че сам не съм го усещал и ще чукам анално, нали и всичките ми приятели го правят, аз какво съм че да оставам по назад от тях
Оттам насетне се намесих и аз...просто ей така, за възстановяване на баланса и за защита на принципа...но разбира се по мой адрес полетяха и ирония и сарказъм и какви ли не епитети и определения и квалификации и изказвания за личността ми и живота ми - нещо май представителите на мъжкото съсловие тук не успяха да преглътнат някои от тезите ми и взеха твърде присърце цялата дискусия? Аз разбира се си признавам, че определено повторих някои от мненията си - със различна форма, но с принципно едно и също съдържание - повече от веднъж; но държа все пак да отбележа че в процеса на спор тезите и аргументите ми се развиваха и специфизираха и накрая се сведоха до следното *тук очаквам просто, да кажеш дали си съгласен или не, нищо повече*:
един мъж, който никога не е изпитвал усещането за анално проникване от страната на този, в чийто анус проникват; който дори и да го усети от страната на прониквания, пак няма да може да го разбере/възприеме от гледната точка на една жена, защото едно че физиологията му е различна, друго че психиката му е различна от женската; който има информацията за това усещане от женска гледна точка от втора ръка и който няма възможност/желание да провери доколко това, което му казват е наистина истината и доколко е женска *само*заблуда; та един мъж просто няма право да твърди, че усещането от анално проникване е еди си какво за една жена и че следва да се възприеме/ще се възприема по еди си какъв начин от някоя си друга.
Капише?
|
|
|
|
|
Моля те АЛУ, стига с това болдово писание, че ми избоде очите.
Е, на нощес сънувах съобщения с огоромно болдови букви, събудих се припотена от ужассссс.
Ако, искаш да те чуеме, не е нужно да ни вадиш очите, ама хаааааа. Остава и камшик да размахаш иииии край със съня ми, недей такааааа, моляяяяяяя.

|
|
|
|
|
бре!
Ми тека е, като ходиш по разни гарсониери без да знаеш , кофти,кофти.
добре,че не е бил някой почитател на бДСМ,че тогава,кво?!
Погледнах я, а тя ми рече:
Would you like to dance with meeeeee?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 14.05.05 21:20 |
|
|
В този случай Гоусти определено беше пример за мачизъм,
принципно обаче не е - тук напълно съгласна съм с теб.
Подозирам, че се получава така, защото въпросите, които подигам по някакъв начин нараняват мъжката му ... чест.
Що се отнася до включването ми, направих го, защото не можах да изтърпя навикването, тоталното неразбиране и несправедливите обиди към Алукард. А както и ти забеляза, имаше крещяща нужда да се възстанови нарушения баланс.  
Breathe
|
|
|
|
|
На какво почитател?!!!
Нали, то гарсионерата е главната виновница и аз това си мислех, докато не ядах, не спах и не говорих. Трябва да се забрани със закон да се строят гарсониери, ама хаааа.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 14.05.05 21:43 |
|
|
Коментарът ми на виждането ти,
че жената Е и си остава единствено слаба, беззащитна И наебана
при това нон-стоп и във всеки момент от живота си, е просто ... трогателна. Да не говорим, че от прекомерната доза крехкост, емоционалност и неизбежна сълзливост, е започнало да понамирисва на мухъл.
П.П. Това, че съм упорита КАТО теле го знам, първо защото съм Теле и второ, защото ежедневно изпитвам ефекта върху гърба си. 
Breathe
|
|
|
Тема
|
Re: е, може да се спори
|
|
| Автор |
smaragd (pure'n'shining) |
| Публикувано | 14.05.05 22:19 |
|
|
Може би е въпрос на настройка на екранчето, в което се взираш. На мен лично с този лаптоп ми е прекрасно някой да пише болд, щото не трябва да се взирам и да си развалям зрението.
За мен някак е по-важно какво пише някой, а не как го е написал - няма значение с какъв формат и граматика.
Ако имаш болдови кошмари, може би причината е друга ...
Silence shields the pain, phoenix from the flames seeing darkness in the lights of destiny to blame!
|
|
|
|
|
Това си е изнасилване откъдето и да го погледнеш, само че иди после доказвай, че не си искала, не си била съгласна и си казала 20 пъти не!?!
Silence shields the pain, phoenix from the flames seeing darkness in the lights of destiny to blame!
|
|
|
|
|
Може, може повредата да ми е някъде в главата.
Някак си болда ми действа, сякаш някой ми набива пирони в главата, някак остро и силно наблягащо, а смей да оспориш и ...Болд в очите, друг път да не се обаждаш, ми ей така ми действа - болдово
|
|
|
Тема
|
Re: е, може да се спори
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.05.05 22:31 |
|
|
Ами то почти същото като да пише някой глупости - ама имаш ли право да кажеш нещо, когато трябва да си толерантен към свободата на израза?  
|
|
|
|
|
На кого да доказвам?! - к'вото станало, миии станало е.
Споделих една друга гледна точка - неудоволствието от аналния акт.
Ако бях друга, може би щеше да ми хареса въпреки болката, но съм такава каквато съм - заради болката не ми е хубаво, не ми доставя никакво удоволствие.
|
|
|
|
|
Ами този човек ще продължи да прави точно същото и с други жени, защото не е разбрал, че това не е начина, по който се доставя удоволствие.
Аз имам много приятен, направо размазващо оргастичен опит, с първия път и не съм имала и следващите безброй опити въобще никакви болки с този партньор. Може би въпрос на късмет, настройка, отношение?
|
|
|
|
|
Тооо, не винаги ти се получават умните изкази - пънеш се, пънеш се и току излезе някоя безумна тъпота.
Толерантност трябва да има, иначе ще се избиеме, по- добре замълчи за секунда (толкова мога да мълча) и подмини.
|
|
|
Тема
|
Явно говорим на различни езици ....
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 14.05.05 22:49 |
|
|
Включвам се в спора ви, не само заради пословичната ми (за тези, които ме познават) пристрастност към „аналната” тема. Но тук се засегнаха и някой принципни въпроси, чиито отговори имат фундаментално значение за отношението ни към секса и пола, като цяло.
Да – секса е в главата! И именно затова трябва да подхождаме твърде внимателно към компромисите, тъй като някой от тях имат решаващо значение за собствената ни сексуалност. Не зная, дали една жена изпитва „ментално” удоволствие от това, че е проникнала в мъж. Предполагам, че става дума за някакво моментно опиянение от необичайната ситуация, от усещането, че „властваш” над силния пол, за това че излизаш извън генетично и исторически заложената си роля... Предполагам, че доста жени биха се изкушили да го изпитат – ЕДНОКРАТНО. Но я запитайте някоя от тях, Мама Нети например, дали би го направила отново? Дали би го правила всяка седмица? А всеки ден? Едва ли .... Предполагам, че ровенето в мъжки задник, в чисто физически план, едва ли е твърде увлекателно занимание... Докато аз, например, бих правил анален секс с жена всяка седмица, а защо не и всеки ден, без да се почувствам отегчен или омърсен. Както, впрочем бих правил (и съм правил) вагинален секс, кунилингус, риминг ... И за мен удоволствието би си останало непроменено, както първия път.
Но не бих тръгнал против естествените закони, които определят мъжкото ми самосъзнание. За мен гледката на надупен мъж, с нещо набито в задника, е не по-малко отвратителна от мъж с кожена маска и намордник, който пълзи на четири крака по земята и целува токчетата на някоя домина. Или от космат тип, намъкнат в корсажче и бикини. Или от някой почитател на „писинг и дрисинг”, целия омазан с фекалии. Или от гледката на жена с работническа ватенка, ботуши и каска, която захапала „Арда” без филтър, излиза от някой рудник. За мен това е противоестествено, и компромисите с тези ми разбрания, биха накърнили както мъжката ми самооценка, така и отношението на жените, които ме искат именно като мъж.
Колкото до това, че на жените им се искало да пробват да „разменят ролите” – лошо няма, винаги могат да хванат някой юноша бледен за подобни експерименти. Съмнявам се, обаче, доколко биха пожелали подобен „мъж” за опора, за баща на децата си и т.н. Когато говорим за по-сериозни отношения, колебливата сексуална ориентация не е особено предимство.
П.П. За протокола – по медицински причини, в задника ми са влизали неща, далеч по дебели от нормален пенис. Уверявам те, не боли. А също така, пак там са ми прилагани процедури, болезнеността на които не ти пожелавам да изпитваш. Чукал съм и мъж, макар че тогава причините не бяха медицински, а финансови.
Мисля, че бях изчерпателен.
|
|
|
|
|
Аааааа, разбра юнака к'ви ги е свършил, даже малко го набиха.
За мен, даже и да не ми се беше случило това, аналния секс го възприемам като унижение, не ми е кеф и това е.
|
|
|
|
|
Вече стана ясно, че е въпрос на настройка. За мен няма място за мисловно унижение между двама души, които са решили да си доставят удоволствие. Партньор, който го възприема като унижение, въобще не бих допуснала до мен в живота.
|
|
|
|
|
Защо не би допуснала?!!! Не разбирам, обясни ми.
|
|
|
Тема
|
Re: Явно говорим на различни езици ....
[re: Kypamop]
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 00:29 |
|
|
Смехотворно, наивно и жалко е, когато в подкрепа на тезата ти се налага да използваш (безпочвени) асоциации като:
"гледката на надупен мъж, с нещо набито в задника, е не по-малко отвратителна от мъж с кожена маска и намордник, който пълзи на четири крака по земята и целува токчетата на някоя домина. Или от космат тип, намъкнат в корсажче и бикини. Или от някой почитател на „писинг и дрисинг”, целия омазан с фекалии. Или от гледката на жена с работническа ватенка, ботуши и каска, която захапала „Арда” без филтър, излиза от някой рудник. За мен това е противоестествено, и компромисите с тези ми разбрания, биха накърнили както мъжката ми самооценка, така и отношението на жените, които ме искат именно като мъж."
Не мога да не призная, че имаш богата фантазия, но посоката в която фантазираш, меко казано ми е чужда.
Все пак благодаря за вниманието и споделените ти с мен страхове. Мисля, че успях отчасти да те разбера, за разлика от ти - мен.
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 15.05.05 00:47 |
|
|
Нямам страхове - имам принципи.
Наистина не те разбирам, а и ти не ми помогна особено с този постинг, в по голямата част от който ме цитираш. Не беше нужно, помня какво съм писал.
Жалко, очаквах от теб полемика.
Не разбрах за какво ратуваш. А и не получих отговор на въпросите си - лично ти би ли потърсила усещане на "мъжко рамо" от плужек, който допреди час е скимтял нагъзен, докато доиш простатата му. Би ли избрала него за мъжът с главно М.
Иначе - за всеки влак си има пътници, ако потърсиш такъв, чиято мутра да разбиеш или на когото да подаваш кърпички в киното, понеже се е оревал на филма, може да го намериш, хора всякакви. Но аз говорех за конвенционалното разбиране за мъжко-женски отношения......
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 01:06 |
|
|
лично ти би ли потърсила усещане на "мъжко рамо" от плужек, който допреди час е скимтял нагъзен, докато доиш простатата му. Би ли избрала него за мъжът с главно М.
И защо пък да не може? Да не би само това как се чукаш да те прави личност или да е мерило за чувството ти за отговорност и останалите качества, които правят човека до теб ценен? Абсолютна, разбиваща и гръмотевична глупост и тесногръдие.
Като оставим настрана твоят презрителен и високомерен поглед към сексуалния акт, можеш да обърнеш цитираното изречение с хастара навън, само сменяйки "мъж" с "жена". И да се получи също така основателния въпрос: Ти би ли приел скимтяща нагъзена кифла, която я опъваш отзад и й ръцаш в ректума, да бъде майка на децата ти с главно Ж?
Редактирано от Aйшa на 15.05.05 01:07.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 15.05.05 01:28 |
|
|
Да, бих приел (макар, че в моя случай бъдещото време е доста неуместно).
Виж, неприкрито презрително е отношението ми единствено към акта, при "разменени роли". Мнението си е мое и съм категоричен - мъжът не може и не трябва да бъде ебан! Точка. Ако говорим за мъж, разбира се.....
Почти никога не говоря неща, които не са базирани на собствен опит.
Имам предвид единствения ми казармен опит да изкарам някой лев от ебане на педерасти. Швестера на който се натъкнах, имаше фигура на сумист, окосмяване на примат и през цялото време скимтеше с тънко гласче: "Вътре, вътре, в путето, искам да забременея".... Еротика, а?
Повтарям - нямам страхове, притеснения и задръжки. А и не видях нищо презрително и високомерно в "обърнатия ти пример" за "скимтящата нагъзена кифла" - по-скоро го намирам възбуждащо. Не ме нападай, явно не само за мен е така - порното е пълно със надупени кифлички. Софт еротиката - също. Някакъв проблем?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 01:45 |
|
|
Ааа, да, разбрах. Имал си травмиращи юношески спомени и си предубеден. Може.
Нямам никакъв проблем с кифлите, нито пък с това кой къде е ебал, ебе или иска да бъде ебан.
Идеята ми беше, че всеки може и трябва да прави със секса СИ това, което му харесва, без да бъде осъждан, осмиван, подиграван, подбъзикван, оплюван и набеждаван за лузър. Включително и жените, на които аналния секс не им харесва.
Ейй, начи, да му се не види, една кауза не можете да си защитите хитро и като хората, хем интерес имате от нея!
П.П. Между другото, дано не излезе, че злоупотребявам с твоите откровения, но недоумявам защо смяташ ебането за пари като нещо по-достойно и мъжествено, от това да се пуснеш на любимата да ти масажира простатата, пък било то и със скимтене.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 15.05.05 02:08 |
|
|
По въпроса за защита на каузата - сама разбираш, че тук това е въпрос на красноречие, а точно срещу теб .... (а и Ghostwriter ме остави сам на барикадата) ....
Колкото до втория ти въпрос, ще ти отговоря с думите на Юрталана - "Никой не е по-голям от хляба".
Глупости говоря, всъшност... По скоро всеки, включително и ти, предполагам, е имал периоди, в които е изследвал опипом собствените си граници. Е, аз моите си ги знам. И се чувствам нашироко....
Редактирано от Kypamop на 15.05.05 02:12.
|
|
|
|
|
Това пък откъде го изсмука?
Явно мъжете са много докачливи, стане ли въпрос да бъдат ебани в гъза, тц, тц, тц...
Чак губят способността си да четат, но за сметка на това добиват "женската" способност да говорят без да мислят. 
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
|
|
Не видях грам мачизъм в това да изповядвам религията на личния избор, Кармелита... Но нейсе, не това е интересното.
Въпросите, които повдигаш (тръгнали от Алукард) не нараняват нищо. Интересни са, без съмнение, но са безкрайно далеч от реалността такава, каквато аз я виждам.
Единственият спорен момент в мненията ни (отново добавям в това число и Алукард) се отнася до имплицитно поднесената ни теза, че "пълното сливане" минавало през мъжкия задник. Съжалявам, това не просто намирисва, това вони на аритметика. Впрочем, вече се питам защо се ограничаваме и не изкажем нещата докрай :
1) мъжът трябва да изпита усещането да бъде чукан, за да добие правото да чука дори вагинално, иначе е несправедливо. Жената отново ще изпита "ментално удоволствие".
2) мъжът следва да направи свирка, за да може да бъде "обсвирван" За да има "равновесие".
3) мъжът, който иска да свърши върху лицето/в устата на жена, трябва първо да поеме семенна течност в своята. Търсим справедливост и равнопоставеност.
И т.н.
Логично, нали така? Защо сме се ограничили само с аналния секс?
П.П. Навикването и несправедливите обиди също не си ги открих, бтв. Нищо, нямам против да бъда събирателно. Аз мнението си го изказвам гласно, ясно и отчетливо.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ghostwriter (ценител) |
| Публикувано | 15.05.05 02:26 |
|
|
Жената (не кифлата), поема пътя към майчинството "нагъзена и скимтяща". Жената (не кифлата), бива чукана и осеменена, за да забременее. Жената (не кифлата) е изключително красива гледка, когато бива чукана. Жената (не кифлата) е това прекрасно създание, без което не можем и не искаме. Жената (не кифлата) е този съвършен елемент, който обичаме и на когото се стараем да доставим удоволствие, чукайки я, и от чиято степен на удоволствие зависи нашето собствено.
П.П. Не към теб лично, мила, а към мненията, в които прозира зле прикрито притеснение, че мъжете сме шибано доминантни копелета, които изпитват удоволствие от едва-ли-не-унизителното за жената действие да бъде чукана :
поради что, неразумни дами, се срамувате от естествената си роля в секса? 
|
|
|
|
|
Дру, кой, дали и как си дава дупето изобщо не е предмет на дискусия.
you wrap your legs around meРедактирано от Ghostwriter на 15.05.05 02:45.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 02:49 |
|
|
Не можеш, а и не искаш да разбереш, че двойният ти аршин е просто алогичен и абсурден.
Недоразумение, което може да е плод само на праисторически останки в мисленето. Това, от далечните времена, когато приматът е мъкнел женската към пещерата, за да я наебе, елиминирайки всяка една мисъл в главата си и
подчинявайки се единствено на зова на природата.
Бтв, отдавна съм приела многообразието на видовете, така че по никакъв начин не ме притеснява разминаването в житейските ни философии.
Точно затова смятам да те оставя да си живееш в мир и необезпокояван от разни авангардни идеи (за които държа да отбележа, никой никъде не е казал, че трябва да са практика).
П.П. Предполагам, че ти си от тези, който се смятат за доста "разкрепостени" в секса ... нали не греша?!
Искаш, вероятно даже изискваш всичко*, но когато стане дума ти да дадеш същото това всичко*, започваш да се гневиш на "нахалството и наглостта".
----------------------------------------------------------------
всичко* - всичко в рамките на твоите желания
Breathe
|
|
|
|
|
капишИ.
За "рекламирането", както и за "позицията на силата" - никакви различия. Казах вече какво и защо оспорвам, не искам да се повтарям.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 02:53 |
|
|
Преди малко докато пишех по темата, се сетих за един много сладък български филм (не му помня името), в който момченцето, възмутено от дискриминацията на домашния му любимец, заключи:
"Кучета и котки може, а свине не може!"
Точно така ще резюмирам аргументите дотук.
-----------------------------------------------
Алюзията със свинете е случайна.
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 02:55 |
|
|
"поради что, неразумни дами, се срамувате от естествената си роля в секса?"
Много удобно внушение - ако беше и толкова вярно, е-хеее!  
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
| Публикувано | 15.05.05 02:55 |
|
|
Току-що успях да прочета цялата тема.

Мъжете се изложихте тотално! Всичките!
Толкова заслепени
от еретичното предложение
да се поставите в нагъзено положение,
за да имате БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ
се нахвърлихте с такова настървение
да защитавате правото си на неприкосновение,
че загубихте напълно видение
за поантата на Алукардовото мнение!
Срам и позор за всички ви!
Комплименти на женската част и най-вече на Алукард, която за първи път срещам и ще се радвам да чета и занапред.
ПП Не съм възнамерявала да пиша в рими, но, след като написах първите 4 реда в изречение, забелязах, че има рима и реших да се бъзна, защото много рядко ми се случва това. Иначе самото мнение го казвам застанала изключително сериозно и делово!
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 03:05 |
|
|
Престани да ме обвиняваш в сметкаджийство, а приеми факта, че както мъжете могат да имат желания, които да искат да реализират, така и жените. Това, че на теб едните и другите ти изглеждат реципрочни, се дължи на ограничения брой сексуални техники, а не на женски калкулации.
Сега по-ясна ли съм или още се налага да обяснявам?
BreatheРедактирано от Caramel на 15.05.05 03:07.
|
|
|
Тема
|
[re: oтвopeнa]
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 03:11 |
|
|

Каква невероятна стихоплетка си ми била!!! 
За гледната ти точка няма да споменавам - там е повече от ясно!  
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Manekena (един от многото) |
| Публикувано | 15.05.05 03:19 |
|
|
Как хубаво ни нареди всичките мъже...... нали уж нямаше да обобщаваме? Мъжете такива, жените онакива.....
Ами аз как съм се изложил, като думичка не съм споменал по темата? Може пък да ми харесва и затова да си мълча
Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен, ако не опиташ !!!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 03:27 |
|
|
Към въпроса в постскриптума ти бих добавила още един.
Към Куратор:
Нали до онзи ден всички разпалено твърдяхте, че в секса няма унизителни срамни неща?!
Защо обаче ми се струва, че това важи само за другите,
когато става дума за вас, лозунгът кой знае защо потъва вдън земя.
Breathe
|
|
|
|
|
"Може да имат" и "да реализират" са две различни неща и се основават на взаимно желание.
Позволявам си този лукс и е удоволствие за мен да практикувам една сексуална техника по-малко от теб. Важното е, че има с кого да я практикуваш, в крайна сметка.
Колкото до даскалско-назидателния въпрос - великодушно ще го подмина.

|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 03:45 |
|
|
"Жената (не кифлата), поема пътя към майчинството "нагъзена и скимтяща". Жената (не кифлата), бива чукана и осеменена, за да забременее."
Не вярвам да ти е толкова беден речника, следователно начина ти на изказ следва мислите ти, мачо.
"Нагъзена, скимтяща и чукана" в комбинация с "майчинство" е най-отвратителното нещо, което съм виждала досега!      
Ти така ли си представяш майка си, когато те е зачевала????     
BreatheРедактирано от Caramel на 15.05.05 04:06.
|
|
|
|
|
Толкова се засрамих, че обещавам да прекарам нощта прав, в ъгъла, с лице към стената и с вдигнати ръце.  
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ghostwriter (ценител) |
| Публикувано | 15.05.05 03:51 |
|
|
Ти май верно лудна?
Или може би един мъж трябва да се срамува, че крещи с изкривена физиономия като животно при мощен оргазъм? Не знаех, че е срамно и унизително да правят секс с теб в поза задна прашка и да мъркаш от удоволствие...(сега изразните средства допадат ли ти?)
Бтв, само се опрях на чужди изразни средства, съвсем съзнателно при това. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 04:04 |
|
|
Никъде не съм казала, че задната прашка е срамна и унизителна. Ако обичаш без инсинуации, защото на подобен въпрос отговорям единствено с:
Не знаех, че е унизително за теб да те чукат отзад - нали няма срамни неща в секса?!
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kotaranko ((хулиганко)) |
| Публикувано | 15.05.05 04:06 |
|
|
Вчера се качих на автобус . Пълно с дупета ви казвам ! Дупе , до дупе ! С полички , поли , дънки , панталонки .... Е гледах , гледах ... и така и не разбрах кои се връткат и кои не Мъкааа....! 
[image][/image]DESTRUCTIVE
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ghostwriter (ценител) |
| Публикувано | 15.05.05 04:07 |
|
|
Хихихихииииииии...кой говори за инсинуации!  
Няма срамни, няма забранени неща в секса, когато доставят удоволствие и на двамата!!!  
Айде стига за днес, че се изнервих. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 04:11 |
|
|
Само ти си се изнервил...
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ghostwriter (ценител) |
| Публикувано | 15.05.05 04:14 |
|
|
Много сме, силни сме!
Бах ти аналитиците се извъдихте!    
|
|
|
|
|
И как знаеш дали нещо ти доставя удоволствие, след като не си го опитал?!
Млъквам, че и на мен ми писна!
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 04:15 |
|
|

Breathe
|
|
|
|
|
На въпроса да ти отговори аргументирано Алукард, мацката си я бива, а и е амбицирана да възстановява неправди.
Също така се надявам, че въпросът ти е отправен и към неопиталите дами, ти обичаш да има равновесие. 
you wrap your legs around meРедактирано от Ghostwriter на 15.05.05 04:24.
|
|
|
|
|
Въпросът ми е отправен единствено и само към теб.
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tchupakabra (пролетен) |
| Публикувано | 15.05.05 10:48 |
|
|

А ти как си представяш, че е забременяла майка му, майка ти, майка ми   Издигната на 15 сантиметра над леглото, окъпана в бяла светлина, със спокойно, замечтано лице?    Вярно, че не звучи красиво, поставено така, но бебета се правят и със чукане, шибане, клецане, ръгане и прочие 
Я да прочетеш нещо на Буковски, ама не ПОЩА 
______
|
|
|
|
|
Ааа, аз не съм се изложил, ок съм си   
______
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tchupakabra (пролетен) |
| Публикувано | 15.05.05 10:51 |
|
|
Ама аз продължавам упорито да не разбирам кое наричате двоен стандарт. И да не приемам това, което ми се струва, че разбирам 
______
|
|
|
|
|
всички се връткат бе, споко! 
|
|
|
|
|
в ъгъла но наведен. за всички, които те пожелаят.
|
|
|
|
|
Днес реших да си щадя мързела и да приказвам само с картинки, като за неразбрани момченца.
Тази специално нещо не ще да се отвори тук , а е много подходяща за размишление и съзерцание.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 15.05.05 16:19 |
|
|
Нима по би те кефило мъжът да рони крокодилски сълзи,да се озърта безпомощен и да чака на теб да търсиш изхода!?
Е,мерси!Предпочитам аз да съм слабата и да усещам превъзходството му над мен.В противен случай вибраторът ще бъде по-добрия ми спътник и ще се оправям сама. 
|
|
|
|
|
Какъв болезнен цикъл,какви 5 лева?
Болеше ме преди да се надена на колеца,след което спря.
Ако не си раждала,като родиш ще ти мине.Системата разработи ли се веднъж,после не боли.
Може би Осоговецът знае повече за болките.
|
|
|
Тема
|
Re: Хехехе!
|
|
| Автор |
fancy (джаста-праста) |
| Публикувано | 15.05.05 16:32 |
|
|
при някои минава, при някои - не. аз изпитвам зверски страдания, а и майка ми все още си ги изпитва... а и както не пия никакви лекарства, просто понякога вияяяя
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NikiHusban (м-р консултант) |
| Публикувано | 15.05.05 16:33 |
|
|
Значи аз съм още един младеж, дълбого заблуден от заоблените извивки на девичата ти мисъл
Може да се смени младеж с мъж, девича с женска
NikiHusban,
Знам и мога, но и ще се науча ...
|
|
|
|
|
Чупи,ама целия пенис ли го вкара?!
Сетих се,че си височък,та се чудя има ли място в едно средностатистическо анално отверстие за голям и дълъг...?! 
|
|
|
|
|
като съм два метра, нямам ли право да имам къс и тънък пишок   
______
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 15.05.05 17:39 |
|
|
Айше, в стремежа си да защитиш Карамел,която се изхвърли по отношение ролята на половете в оцеляването на света, започна да пишеш врели- некипели.Как искам мила,да ти пейстна плача на една жена ,която е на 54 години и е отчаяна,че мъжът и не я е пипнал от две години.И все пак тя е взела своето,а колко по-млади жени има,недокоснати от мъж.
Ще те питам, ако си на това дередже, дали сексуалността и на приближаващия циганин няма да те провокира да му събуеш панталоните и да си го наденеш сама.
Така че, чукането е едно от най-важните неща,които прави мъжът до теб ценен.Всички други качества са плюс,но те НЕ ЗАМЕСТВАТ първото.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 18:54 |
|
|
Не знам в отговор на кои мои точно думи смяташ, че си ми написала опровержение, но все пак ще се опитам да поразсъждавам върху случката.
Хармонията в секса е предпоставка № 1 за сближаването на двама души, но не е ЕДИНСТВЕНОТО нещо, заради което си заслужава двама души да бъдат заедно. Вярно, хората имаме различни приоритети и на нас, а не на някой друг се пада да си ги следваме. Ако твоята приятелка има крещяща нужда от секс, а мъжът й се прави на тапа, защо тя не предприеме нещо да си го набави този секс, вместо да реве? След цели две години съпружеско безразличие, смяташ ли, че ако ще да го остави топ да й вкара отзад, нещо в отношението му би се променило? Не. Там е работата, че дори да му предостави гостоприемно всичките си отверстия да ги опъва за вечни времена, пак не е гаранция, че тези двама души ще просъществуват заедно щастливо и задоволено. И накрая как излизаш от ситуацията? Дала си си гъза и душата, ебали са те по подразбиране не защото сексът е най-хубавият начин двама души да споделят времето си, а защото си “по-слабия” пол, накрая са те изритали да клеясваш в кьошето като консерва копърка, и въпреки жертвите, които си правила, ПАК оставаш сама.
Затова, мила Друзи, във ВСИЧКИ случаи трябва да гледаш да си запазиш достойнството според своите разбирания. Да не правиш компромиси със себеуважението си. За да не излезеш накрая на уравнението като един употребен ненужен ебан парцал. Така де – да си слаб не означава да нямаш достойнство, нали?
Част от достойнството, е НИКОГА да не допускаш вземане-даването в секса да почива на принуда, изнудване и ултиматуми.
Анален секс? Даааааа!! Но НЕ защото “иначе ще те зарежа/няма да правя секс с теб”, а защото ТИ го искаш и харесваш, ТИ обичаш другия, на ТЕБ ти е интересно да опиташ, имаш желание да направиш това с ТОЗИ човек и т.н.
Също за мъжкото достойнство се зачекна темата. Нямам, честно казано импулси да ръчкам мъжки задник с предмети, за да се почувствам възмездена по някакъв начин. Но пък в един филм (не порно!) имаше такава сцена и… не е като да не беше възбуждащо. Обаче и там нещата се получиха така като част от ЛЮБОВТА.
Не мога да повярвам, че тук има толкова ограничени в отношението си към секса мъже, които да са убедени, че това какви звуци издава и какви пози заема един мъж по време на секс, е мерило за неговата мъжественост, еле па за чувството му за отговорност в семейството. Баси, това си е жива анадолщина и… направо липса на фантазия.
Поведението на двама души по време на секс и техните креватни практики НЕ могат да бъдат основа за заключения какъв е човекът и дали е годен той да бъде за дълго с теб или не. Ако беше иначе, най-фамозните ебачи щяха да са най-добрите съпрузи и бащи, а НЕ е така. Напротив - точно тия са най-големите улични песове, търкалящи се камъни и негодници.
Та да се върна на приятелката ти и на принудителното държане “на сухо”. Ами тоя нейничкият си е жив катил. Ако няма финансова зависимост от него, не виждам какво малодушие я задържа при такъв… бих го нарекла мухльо. Мухльо не защото не иска да прави секс, а защото няма куража да сложи жена си наясно със ситуацията и да не я заблуждава, че от това тяхното може да излезе брак.
Споменаваш за непочетените от мъж момичета и колко били те. Ами такъв е животът, мила. Знаеш ли пък ти колко мъже си ходят неналюбени и беснеят до нощите из кръчми и компютърни клубове? Знаеш. Също знаеш много добре, че има доста омъжени жени, които не обичат секса и нормалното либидо на собствените им мъже им е повече от досадно бреме.
И все пак продължавам да си мисля, че ако е въпросът само до това някой да те прекара между краката, няма нищо по-лесно. Но явно не само от това се нуждаем.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 15.05.05 19:45 |
|
|
Айше, разбирам какво искаш да кажеш,но онзи интелектуалец,бизнесмен,благородник,романтик,еротоман и блестящ с всичките си надарености мъж,като го намериш, ела ми се обади!
Искам да се запозная с него и да го кракостисна. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 20:38 |
|
|
Ето, обаждам ти се. Аз съм една от тези, които е намерила такъв мъж!
...Само че да го "кракостиснеш", не вярвам да се получи.
Ще ти откаже.
Breathe
|
|
|
Тема
|
ох, обобщенията ....
|
|
| Автор |
svobodna (no nelegalna) |
| Публикувано | 15.05.05 20:50 |
|
|
"Поведението на двама души по време на секс и техните креватни практики НЕ могат да бъдат основа за заключения какъв е човекът и дали е годен той да бъде за дълго с теб или не. Ако беше иначе, най-фамозните ебачи щяха да са най-добрите съпрузи и бащи, а НЕ е така. Напротив - точно тия са най-големите улични песове, търкалящи се камъни и негодници."
Това, което си написала, е меко казано глупаво. Излиза, че хората, които правят хубав секс са лоши съпрузи и бащи, а сама каза, че хубавият секс е начало на една хармонична връзка. Това, което правим в леглото, разкрива, много,ама много за личността на всеки от нас. И знаеш ли: само защото някой е фамозен ебач, това не го прави кофти човек. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 20:53 |
|
|
Хм... Добре е, че предупреждаваш, да знам, да му държа интересуващия те крак достатъчно зает, че да не се налага запознанството да протече по този начин.

|
|
|
Тема
|
Re: ох, обобщенията ....
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 21:00 |
|
|
Фокусирай се върху уговорката не могат да бъдат основа.
За цялостната личност и характера и т.н.
Могат... предимно проблемите в секса да са ключ към проблеми на личността и наистина може много да се тълкува по сексуалните навици за душевни дефицити на човека.
НО - сексът не може да е показател за интелигентността на някого, за емоционалната му съпричастност с теб (емпатията), за чувството му за отговорност, за добротата му. Тоест - все важни неща.
Хората, прекалено фиксирани върху секса, обикновено не са достатъчно пълноценни в отношенията си само с една жена.
Кофти хора не съм казала, но ти го разбирай ако искаш и така, доколкото това значи "улични псета, търкалящи се камъни и негодници". Сами по себе си тези дадености имат чар и придават харизма, но автоматично правят човека непригоден за нормална връзка.
|
|
|
Тема
|
ще го кажа иначе
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 21:13 |
|
|
Ако някой е добър в леглото, това не го прави "улично псе, търкалящ се камък и негодник"
А един човек може да е прекрасен и ако сексът между вас не се получава, рано или късно връзката се раз-па-да. 
|
|
|
Тема
|
Re: ох, обобщенията ....
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 21:16 |
|
|
"Айша" и "глупаво" - я, помисли пак!  
А кажи ми ти - като по-сведуща и умна, има ли пряка зависимост между сексуалните техники и качеството на човека като цяло?
Не, нали?!
А хората, които Айша спомена, са една добре позната категория "лоши момчета", които злоупотребяват с чара и сексуалните си таланти за сметка на отговорността, емоционалността и нормалните отношения.
Ти не си ли срещала такъв?
Breathe
|
|
|
Тема
|
не съм срещала такъв
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 21:20 |
|
|
И знаеш ли защо? Защото истински добрият я леглото мъж е не само "фамозен ебач" и "лошо момче", а много интелегентен, чувствителен и всеотдаен човек, който знае какво иска една жена и е готов да й го даде. Добрият любовник не такъв, който пренебрегва емоцинолнастта и отговорността. Това, което ти описваш е псевдо-добър любовник.
|
|
|
Тема
|
Re: не съм срещала такъв
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 21:32 |
|
|
Пак нищо не разбра.
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 21:36 |
|
|
Не, ти не разбра, че това някой да е добър в кревата включва и способност да ти дава емоционално и интелектуално удоволствие, не само физическо. 
|
|
|
Тема
|
Re: ще го кажа иначе
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 21:40 |
|
|
Страшно съм благодарна на Caramel, че ми спестява писане и обяснения, за да мога да бъда разбрана от по-интелигентните клубарки, в един от дните, в които така яко ме е покосил мързел.
Именно този тип "фамозни ебачи" имах предвид. Те са по-скоро набедени за такива и по тях женичките, които са с нагласата на "слабия пол" върло много си падат и после си ги чукат в главите.
Още повече поначало съчетанието "голям любовник" за мен е малко куховато. Лично даже и не ми трябва ЧАК такъв. Не виждам какво ще го правя, след като самата аз не съм Трейси Лордс, а и едва ли си мечтая да съм.
Същественото е "сексуалната хармония", както споменах в началото, като нещо важно и предпоставка № 1, за да тръгне нещо ОК. И това далеч не означава, че за да направят "голям секс", в леглото са се срещнали двама "големи любовници".
|
|
|
Тема
|
а съгласи се ли се,
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 21:42 |
|
|
че не всички, които са добри в леглото, са "негодници, търкалящи се камъни и улични псета"
или ще продължим да обобщаваме?

|
|
|
Тема
|
Re: а съгласи се ли се,
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 21:53 |
|
|
Ще продължим да правим каквото ни харесва.

|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 21:57 |
|
|
ясно, избягваш директен отговор на въпроса
добре, приятно обобщаване и шикалкавене 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 22:05 |
|
|
Абе, бейби,
що се запъваш като не можеш да се аргументираш като хората?!
Идеята беше, че няма пряка зависимост между сексуалните възможности и интелектуално-емоционалния капацитет.
Ако има съпадение и всичко е на 6, това е повече въпрос по-скоро на случайност и добър късмет.
...Многообразието на природата - сещаш ли се?!
BreatheРедактирано от Caramel на 15.05.05 22:07.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 22:07 |
|
|
Избягвам да се занимавам с досадно пустословие.

|
|
|
|
|
"Идеята беше, че няма пряка зависимост между сексуалните възможности и интелектуално-емоционалния капацитет. '
Аз твърдя, че има зависимост. Един тъпанар и емоционално безчувствен не може да прави хубав секс. Прочети пак по-горния ми постинг за това какво е добър любовник. Там съм се аргументирала. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 22:11 |
|
|
Той постингът ти от около страница не е нищо друго освен софистика, но ти си твърди,каквото искаш.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 15.05.05 22:12 |
|
|
Я иди да си починеш, вместо да се мориш с обречени каузи -
и спокойно, аз поемам ... щафетата. 
Breathe
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 15.05.05 22:24 |
|
|
Сладуранка
За една бройка да ми се скараш, че изобщо съм го написала.
Впрочем не се сещам да съм те карала да ме четеш насила.
|
|
|
|
|
Аз не го четох цялото, защото като стигнах до частта за това как мъжете, които са добри в леглото не били добри бащи и любовници, спрях да чета, защото нямаше смисъл. Сега може да си спорим до утре сутрин, но това е недоказуемо.
Просто светът е много шарен и в него има много мъже, които не правят секс добре и в същото време са лоши бащи и съпрузи, много мъже, които са страхотни и в двете, и много, които са добри само в едното. Кои са повече от тия четири групи, нито аз, нито ти можем да кажем.
|
|
|
|
|
ами ти защо я поемаш тая щафета , като тук става въпрос за ТЕХНИТЕ задници?
четох четох...то лайното се беше шибнало във вентилатора и без да се намесвам
Алукард си има своите аргументации, повечето ги споделям, ама има неща, които мъжете само с шепот биха признали, ако касае тех самите....
за това каузата наистина е обречена, ами направо дигай и ти гълъбите от тука и толкова
|
|
|
|
|
Днес изчетох темата и странно защо пък аз виждам пълна излагация от страна на повечето жени, проповядващи някакви изкривени феминистки гледни точки!!!
Но хайде с теб, като по- Отворена и очевидно обичаща да обобщава да видиме какво е положението:
Значи ти искаш да вкараш нещо(вибратор, морков, краставица) в анала на приятеля си! Предполагаме че той се съгласява.
И ти ще стигнеш ли до оргазъм от това? Не, разбира се. Съмнявам се и той да стигне до такъв.
А както ти много кратно си заявявала, секс без оргазъм не е секс. Каква е тогава целта на това действие? След като целта му не е секс, очевидно е опит за доказване на нещо. Да покажеш че и ти можеш да чукаш? Един път да не си ебаната?
Е, извинявай, но това че много от мъжете не са съгласни да си избивате комплексите на техен гъз, не говори изобщо зле за тях! Напротив! И точно това ви дразни в момента - че не можете да правите всичко което прави другия пол. Но такъв е живота - трябва да се примирите с някои неща (както Гости ви го беше обяснил по-горе)
А аз лично, бих позволил на жена с която ни свързват силни взаимни чувства, на която имам пълно доверие, да ми бръкне там. Ако ми обясни защо го иска. Така вече съм разрешавал да ми облизват аналното отверстие, макар да не ми носи никакво положително усещане.
Много отговори са
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 15.05.05 23:16 |
|
|
Извини ме, че се връщам към вчерашния ни спор, но в съседната тема на Mama Netty открих една нейна реплика, която държа да ти цитирам:
... ще го питам, като го видя един ден и искрено се надявам да не му е харесало съвсем - да се е почувствал леко, ама леееекичко " изнасилен" - защото точно в това е тръпката!!
В аналния секс винаги има една щипка доминация - за вкус!
Това е и част от чара му... и при жените и при мъжете!
Хе, за това ли става дума... Може би и за теб посягането към мъжкия задник (или поне споменаването на тази възможност) е един вид компенсация, асо в ръкава ... Безотказен начин да накараш гадното ебящо копеле да се попритесни и слиса ... Е, би се получило, но само ако не попаднеш на човека на fancy (от съседната тема), дето „все и бутал ръката натам”. При него, дори и да стигнете до гъзобрък, за него ще е самодоволната усмивка, а за теб – чувството, че пак си се минала . А така няма тръпка, а?   
|
|
|
|
|
Точно и на място казано - надявам се да ги задоволи  
|
|
|
|
|
1. Никоя не иска да пъха на никой мъж нищо никъде!
Ако някой може да ми цитира недвусмислено изявено такова желание от представителка на женския пол в тази тема, моля!
2. Алукард изтъкна като довод, че един мъж би имал БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ какво е чувството при анално проникване, ЕДИНСТВЕНО, ако той самият се подложи на такова. В противен случай НЯМА КАК да притежава подобна информация ПЪРВА РЪКА, съответно, не е квалифициран да дава компетентно мнение по въпроса.
3. Нито един от мъжете, изказали мнение по темата, с изключение на Манекена и котаранко, които всъщност не се изказаха директно по АНАЛНАТА тема, не УСПЯ да зацепи посоката на логиката. Не успя, защото не ПОЖЕЛА. Защото ви настърхнаха космите по дупаците само при споменаване на "пъхам нещо в МЪЖКИ ГЪЗ"
Яко ви гони хомофобията.
И вече се убедих, че никакво количество по-нататъшни обяснения не би могло да ви накара да си признаете, че сте поели грешна посока на мисълта, защото ЧЕРВЕНАТА ЛАМПА още свети, не свети, ами направо мига като буркана на линейка или полицейска кола.   
Пък и мъжкото его... ех, винаги съм казвала, че мъжкото его е по-голямо от онези ви работи...
ПП Обобщенията ми в тази тема по полова принадлежност не са умишлени; по една случайност се оказа, че всички хора, писали допреди по-горния ми постинг и НЕДОРАЗБРАЛИ тезата на Алукард, са от мъжки пол...
Та... за да не ги изброявам поименно, сметнах за много по-лесно да се обърна към всички тези хора по начина, по който съм го сторила.
За идеята, съм склонна да ги изброя и поименно, за да избегна обобщението и да наблегна на частните случаи.
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
Тема
|
Re: За всички мъже: ПОСЛЕДНО
|
|
| Автор |
| Публикувано | 15.05.05 23:41 |
|
|
Забрави постингите на Чупакабра. Бяха доста важни в темата. И показаха как в така наречената логика, няма логика.
Върни се и прочети какво написа той, беше логично наистина.
|
|
|
|
|
противоположна посока.
Но да не е съвсем на нулата, ще призная, че мнението е ценно от гледна точка на това, че е пряко по самата тема, въпреки, че е извън от контекста на спора.
Все пак...
Силно и аргументирано изказване, свалям шапка, но се цели в съвсем друга мишена. [povdigam vejdi]
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
| Публикувано | 15.05.05 23:51 |
|
|
От постингите на чупакабра достигаме ЕДИНСТВЕНО до извода, че спрямо логиката на Алукард, той е квалифициран да дава информирано мнение първа ръка относно усещанията по време на анално проникване.
Забележи, не казвам АНАЛЕН СЕКС, защото не забелязах чупи да е споменавал, че е бил ебан от мъжки хуй.
Това обстоятелство, обаче, в никакъв случай не предоставя автоматическа квалификация на Рой дъ Бой, към когото, вярвам, беше насочен първопричинният за настоящото дъвкане на материала постинг на Алукард.
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
|
|
леле, хорааа, че тази тема е за архив - така е, но стана толкова сложна, че ми е невъзможно да следя вече репликите и отговорите - може симпозиум да спретнете.
а аз мнение не изказвам, защото не влече никакъв вид анално проникване, само близкане 
reality bites
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Caramel (sweet poison) |
| Публикувано | 16.05.05 00:51 |
|
|
Солидаризирайки се с цитираното мнение - при това толкова убедено и нахъсано,
ти всъщност доказваш само едно - пристрастеността ти към аналния секс се "захранва" най-вече от усещането за доминация, респ. нуждата да се почувстваш superior.
Кажи ми само, какво компенсираш с това - замислял ли си се някога по този въпрос?! Ако не си, време е да го направиш.
И бтв, не се чукам с "гадни ебящи копелета" - знам си нивото и точно затова съм изключително селективна. От което, разбира се, следва, че не ми се налага да прибягвам до каквито и да е "наказателни" акции.
П.П. Продължавам да се питам, защо не отговори ясно и конкретно на въпросите, които аз и Айша ти зададохме - труднички ли ти се виждат?
И последно допълнение...
Държа да знаеш, че въобще не си схванал идеите и мотивите ми, а още по-малко как действам. И тъй като вече ми омръзна да споря с теб (а и за да приключим веднъж завинаги с недоразуменията и преливането от пусто в празно), ти предлагам занапред да си спестяваш "прозренията" за скромната ми личност.
BreatheРедактирано от Caramel на 16.05.05 00:53.
|
|
|
|
|
как в крайна сметка се коригирах: приех довода ви - твоя и на чупакабра - че мъжете и жените са различни: не само като психика, но и като физика. Мъжка психика и мъжка физика, различни от женска психика и женска физика...мъжка психика и анус с простата; женска психика и анус без простата И какво се получава: имате право и ти и чупакабра...двамата взети заедно просто имате един невероятно солиден аргумент, необорим направо Толкова необорим, че се наложи да го приема. И о чудо на чудесата! Какво се оказва? Въпросният аргумент е повече в подкрепа на моята теза, отколкото на вашата:
Да, чупакабра доказа, че има и мъже, които си дават дупето, да им го ебат жени. Евала - напълно искрено.
Ти пък ме убеди, че мъжката и женската психика/физика са различни.
И какво се получава като краен ефект? Писах го веднъж на Гоустрайтър, пиша го сега и за теб:
Един мъж, дори мъж, който е изпитал какво е усещането да проникват в ануса му, няма и не може да знае какво е това усещане за една жена...и то точно по две причини: защото той няма женска физика - в неговата физика е налична простата, чието стимулиране носи удоволствие - и защото той няма женска психика - не е свикнал да бъде "проникван" или ебан/чукан/шибан - избери си която думичка по ти пасва. Ерго: мъж не може да знае/разбере какво е усещането от аналния секс за една жена - дори и него самия да са го ебали в гъза. Щом не може да знае - да мълчи и да си трае - не да се вика "ама то болка нямало, пък ако има - приятна е". Да не рекламира нещо дето никога не може да изпита както го изпитва жена от първа ръка, все едно е наясно какво е. КОМПРЕНДЕ?
П.С. По ситно от това няма начин да ти го раздробя, сдъвча и дам в устата, ако и сега не го разбереш - просто нямам какво повече да ти кажа, което да не бъде изтълкувано като лична обида и нападка по твой адрес
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 16.05.05 08:32 |
|
|
Абе... и Дженъфър си беше заплюла Брад,но то... друго стана.
Голям камък хвърли,голяма дума не казвай!
Обикновено тези мъже не са за една жена,но дано развихрената ти фантазия ти помогне да си всеки път различна и предизвикателна! 
|
|
|
|
|
След толкова обяснения от твоя страна, само да изясниме: Това твърдение (че ако човек не е изпитал нещо лично "- да мълчи и да си трае -"), само за аналния секс ли се отнася или по принцип?
Много отговори са
|
|
|
Тема
|
след толкова обяснения от моя страна
[re: 3aдoвoлявaщ]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 16.05.05 11:45 |
|
|
нямам намерение да изяснявам повече каквото и да било, едно защото просто цялата тази полемика ми омръзна; друго защото имам усещането, че ако кажа че въпросното твърдение се отнася само до аналния секс, ще скочиш/те "ама защо не по принцип"'; а ако кажа, че е по принцип, ще скочиш/те "ама ти изпитавала ли си еди си какво лично" и пак ще се зацикли спора. Тези ми подозрения звучат малко параноично разбира се, но определено си мисля че имам основание, най малкото като се има в предвид до каква степен мъжкото его не е в състояние да понесе факта, че една жена е в състояние да разсъждава логично, да се бори за мнението си и да докаже правотата си А да не говорим и каква част от мъжете са в състояние изобщо да приемат жена, което не е *попиваща* и не поема всяка тяхна мисъл, дума, действие все едно е директно божие откровение; ами е *отразяваща* и проява самостоятелна мисъл и характер, в защита на собствените и интереси, дори когато това е в противоречие с техните
Та така, надявам се ще ме извиниш, че нямам намерение да ти отговоря на въпроса; по горе дори съм споменала вкратце и защо. Отдавна искам да се сложи край на тази дискусия, просто темата се изтърка вече; надявам се повече няма да имам поводи да се намесвам. И без друго, поне що се отнася до мъжкото клубно присъствие, от моя гледна точка ситуацията е "никой не ме разбра, освен един и то той накриво" Важното все пак е, че тоя който ми каза, че ме разбира е точно тоя, който трябва
Момичета - и най вече Карамел, Даля_найт, Айша, Отворена *дано не съм изпуснала някоя в калабълъка* - благодаря за това, че ме разбрахте и подкрепихте Весел ден желая на всички.
|
|
|
Тема
|
Re: след толкова обяснения от моя страна
|
|
| Автор |
3aдoвoлявaщ (обективен) |
| Публикувано | 16.05.05 12:02 |
|
|
Наистина съжалявам за отрицателния ти опит с мъжете и тяхното его.
Но нищо страшно - нали има жени които те разбират. Явно като не можеш да се напаснеш с мъжете, ще се радваш на жените.
Разбира се че си извинена задето не отговаряш на въпроса ми. Ти самата много добре си си преценила доколко ти е стабилна позицията.
И тя не е параноична, а явно базирана на опит. Често ти се е случвало май да те вкарват в ъгъла разни егоистични мъже....
Хайде- добър ден и на теб 
Много отговори са
|
|
|
|
|
сега по добре ли се чувстваш?
Поизчетка ли си егото?
След като набързо ме класифицира и категоризира, без изобщо да ме познаваш и то на базата на реплики, които - странно защо ли - изобщо не бяха в мнението ми
Айде сега да обърнем малко ролите, "уважаеми".
Цитирай ме - точно местата в мнението ми, които казват, че
1. имам отрицателен опит с мъжете *и с егото им*
2. не мога да се напасна с мъжете, затова се радвам на жените
3. ми се е случвало да ме вкарват в ъгъла разни егоистични мъже?
Знаеш ли какво са всичките ти изказвания:
"Наистина съжалявам за отрицателния ти опит с мъжете и тяхното его."
"Явно като не можеш да се напаснеш с мъжете, ще се радваш на жените"
"Често ти се е случвало май да те вкарват в ъгъла разни егоистични мъже...."
Заключения, които не се базират на реално казани от мен изказвания; а са твоя интерепретация на причините, които според теб следва да стоят зад моите мнения. Намеци. Инсинуации...опит, на базата на информация, която реално не присъства в нечие мнение, да извадиш даден извод *негативен* за личността, която го е изказала и за житейския и опит Защото какво се получава: от една страна моето мнение, в което не казвам нищо за личния си живот, за опита си с мъжете, за предпочитанията си етц, но в което давам аргументи, защитавам тези, мисля и използвам техники и похвати традиционно считани за "мъжки" и то в ущърб на една позиция, защитавана от мъже. От друга страна, твоето мнение, което имплицира, че аз имам проблем с мъжете, с тяхното его, че немога да им се напасна, че съм била вкарвана от тях в ъгъла - ерго, че съм една слаба женичка, жертва на силния мъжкар агресор и че сега използвам възможността, поне виртуално, да си отмъстя/да си върна за преживения негативен опит - и че точно заради *предполагаемия ми* минал негативен опит с мъжкото съсловие, в момента толкова разгорещено опонирам.
И знаеш ли на какво е признак, когато в една полемика се използва подобен похват? На слабост. На невъзможност да опонираш с реални аргументи тезата на противника. На опит да дискредитираш личността му и оттам - и стойността на неговоти мнение/теза/аргументи. Други подобни похвати, които широко забелязах да се използват от мъжката част от клубарите в тази тема, бяха лични обиди, ирония, сарказъм, опит за остроумничене на мой гръб, опит да ме класифицират, категоризират етц...нищо съществено насочено срещу тезите ми; само емоционални нападки срещу личността ми
Седни си, Задоволяващ, слаб две за представянето ти. Но спокойно, далеч не си първия и единствен опитал да се прави на много хитър и умен
|
|
|
|
|
Що си мисля,че такава повреда няма в твоя телевизор. 
|
|
|
Тема
|
[re: 3aдoвoлявaщ]
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 13:12 |
|
|
"Така вече съм разрешавал да ми облизват аналното отверстие, макар да не ми носи никакво положително усещане."
 Ууууупс, дори и да не ми се беше случвало, нямаше да ти повярвам. По простата причина, че аналното и около аналното ти отверстие е силно ерогенна зона. Я кажи сега носи ли ти или не ти носи положително усещане? 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 13:25 |
|
|
"2. Алукард изтъкна като довод, че един мъж би имал БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ какво е чувството при анално проникване, ЕДИНСТВЕНО, ако той самият се подложи на такова. В противен случай НЯМА КАК да притежава подобна информация ПЪРВА РЪКА, съответно, не е квалифициран да дава компетентно мнение по въпроса. "
Ми то по тази логика един мъж няма база за сравнение и за това какво е чъвството и при вагинално проникване нали? Ама това не пречи да знае и каже, че на жената (принципно сигурно има такива които не им е хубаво ама това вече е проблем) и хубаво. Не е нужно да си карал мерцедес за да знеш, че е хубава кола нали? Освен това при мъжът усещането никога няма да е същото, както при жената, май в темата вече се обсъди защо.
Мъжът жена няма да стане. В случая по същата логика и жените не са квалифицирани да казват "ама на мъжете им е готино като ни чукат", но го правят нали. И изобщо тоя спор малко тъпо и безсмислено продължава, и започна щото нео Алукард се засегна как някой си говорел и........И ай ся да видим хубаво ли ви е на вас жените като ви чукат отзад или не? Ето спора може да се реши много лесно можете да отговаряте.
То бива тъпотии, бива ама явно хората много време за губене имат.
А Алукард я остави напъва се като .........
|
|
|
Тема
|
Re: а ти забрави
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 14:10 |
|
|
"Един мъж, дори мъж, който е изпитал какво е усещането да проникват в ануса му, няма и не може да знае какво е това усещане за една жена...и то точно по две причини: защото той няма женска физика - в неговата физика е налична простата, чието стимулиране носи удоволствие - и защото той няма женска психика - не е свикнал да бъде "проникван" или ебан/чукан/шибан - избери си която думичка по ти пасва. Ерго: мъж не може да знае/разбере какво е усещането от аналния секс за една жена - дори и него самия да са го ебали в гъза. Щом не може да знае - да мълчи и да си трае - не да се вика "ама то болка нямало, пък ако има - приятна е". Да не рекламира нещо дето никога не може да изпита както го изпитва жена от първа ръка, все едно е наясно какво е. КОМПРЕНДЕ? "
Ми първо това мисля, че е повече от ясно, но е повече от ясно и че спора не се води за това. Само дето не става ясно що трябва да си мълчи и да си трае. Както вече споменах малко по-нагоре, по същата логика и жената няма как да знае дали на мъжа му е готино докато чука или не. Ъхъм, в такъв случай и тя би трябвало никога да не казва ама на моя му беше готино или на мъжете им е готино, докато ни чукат. (не, че не е, но не е в това въпроса, по начина по който поставяш нещата). Ще се повторя ама не е нужно да си карал "Мерцедес" за да кажеш, че е хубава кола. Или сега ще тръгне да ме убеждаваш, че бил скапана кола. Не е нужно за да съм ходил на египетските пирамиди за да знам, че се намират в Египет, и че Хеопсовата е висока 146 метра. Нужно ли е да си виждала небето над Африка за да знаеш, че е синьо?
Такаааа, незнам дали са те разбрали повечето погрешно или ти нещо се изразяваш погрешно, но повечето се разгорещиха защото според твоите думи излиза, че на "някои" (което означава единици) жени може и да им харесва, аналния секс. Въпроса е, че повечето които познавам им харесва има и такива коити не им харесва и това е свързано в повечето случай с болката от първия път (след което не са повтаряли) сигурно има и такива които независимо дали ги боли или не, идеята не им харесва. Което според мен е повече в главата, не им харесва самата идея. Познам и такива които въпреки болката първия път, са повторили потретили, нещата са се изгладили и взело, че им харесало. Та мисля схващаш посоката на мислите ми щото ако не то явно ...........И предполагам, малко излишно да продължаваш напъните си да ни убеждаваш как мъжа не можел. Много интересно що жената като не може що знае, че на мъжа му е готино. Има ли смисъл да продължавам? И за втори път задавам конкретен въпрос. Жени готино ли ви е отзад, да, не, и защо?
|
|
|
Тема
|
Re: след толкова обяснения от моя страна
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 14:13 |
|
|
Ням нищо лошо в това една жена да расъждава логично, ама логиката е нещо относително. А и в случая твоята логика е желязна ама малко ръждясала, и едностранчева да но, може би от твоя ъгъл на виждане не е така и всичко което казваш си е съвсем логичн.
|
|
|
Тема
|
[re: Myth]
|
|
| Автор |
oтвopeнa (open-minded) |
| Публикувано | 16.05.05 14:54 |
|
|
Хубаво ми е при следните условия:
- възбудена съм до такава степен, че АЗ да поискам да ми го вкара отзад
- достигнала съм до 1-2-3 и т.н. оргазма, ПРЕДИ аналното проникване
- смазката даже и няма смисъл да я споменавам
- нещата се улесняват, когато ми влиза малък член, защото главно в такива случаи съм чувствала желание за анален секс
Не ми е хубаво, когато:
- настояват, молят се или ме насилват към анален секс.
Държа да отбележа, че няма да умра от мъка, ако никога повече в живота си не правя анален секс. Не ми липсва и не е решаващ за пълното ми задоволяване. Както между впрочем и оралният. За разлика, обаче!, от ВАГИНАЛНИЯТ, който е задължително условие, за да съм напълно удовлетворена.
Други въпроси?
Истината боли един миг,
лъжата - много по-дълго.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
3aдoвoлявaщ (обективен) |
| Публикувано | 16.05.05 15:11 |
|
|
Znaчи викаш, щом на теб ти харесва да ти ближат ануса, значи и на мен ми харесва? Я кажи какво още ти харесва, че да си знам какво да правя. Надявам се писинга не ти е от любимите, защото ще се притесня малко ако разбера че ме кефи.
Или защото пишело някъде че било ерогена зона, та трябва да ми е кеф? Я като си толкова просветен да ми кажеш, гаджето ми свършва ли от стимулация на гърдите? А предишното ми гадже?
Я по-добре не се излагай с такива изказвания. Иначе се опитваш да мислиш логично, и като цяло ми харесва как се справяш.
Много отговори са
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 16:36 |
|
|
Някой да казва, че ще те насилват, прдполагам това условие го има при всички :-). Останалите са си индивидуални. Интересно обаче що само ти си отговорила, какво става къде изчезнаха другите жени?
Не виждам обаче що толкова държиш да отбележиш въпроса не се състои в това нали. А и никой не твърди, че аналния е задължително условия за да си удовлетворена :-). При някои пък е по-лесно......Ама хайде да не се отклоняваме.
За теб разбрахме, че ти е хубао при определени условия. То ясно, че същото важи и при повечето жени.
|
|
|
|
|
и аз това се чудя
защото нали ако някой ти каже, че сладоледът е хубаво и вкусно нещо, но той самият не яде сладолед, едва ли ще го погледнеш накриво и ще му се чудиш защо го казва
както и да е, всички загубихме много време в тази тема и аз стигнах до извода, че явно Алукард има нещо лично против аналния секс, за да има сили да пише такива дълги постинги и да упорства толкова за нещо, което на всички ни е ясно. Това, което най-много я дразни е, че мъжете казвали, че има болка и тя е приятна, което според мен е вярно (от личен опит) и незнам защо спорим. Ами да, Алукард, който го е казал е бил прав, болка има, има и удоволствие. И мъже го твърдят, и жени. Ако не си съгласна, пробвай с твоето си дупе, щом на нашите дупета нямаш вяра. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 16.05.05 18:01 |
|
|
Ми аз от одеве това говоря ама ........а колкото до извода и аз до същия ама не си прави изводи щото Алукард пак ще се впусне в подробности, как разбираш ли, си нямала доводи и искаш да я дискредитираш и дрън-дрън ярината и.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 16.05.05 18:05 |
|
|
Е, аз какви доводи да извадя пред човек, който повтаря едно и също от седмица вече? Опитах сериозно, опитах с майтап, не стана.
Сега пак опитвам с майтап като и казвам, че след като и на мъже, и на жени не вярва, да натрупа собствен опит и толкова. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 16.05.05 18:42 |
|
|
И на мен ми писна
Най-вече, защото спора с теб не ме обогатява ...
Репликирам те за последно, тъй като не мога да оставя без коментар явната инсинуация, която се съдържа в последното ти мнение.
Не се солидаризирам, убедено и нахъсано, с цитираното менение. То си е мнение на циник, мамчето си е такава.... Приложих го именно в опит да си изясня идеите и мотивите ти, а може би да ти помогна и ти да си ги изясниш, сама за себе си.
Нямам пристрастеност - така се нарича онова състояние, при което не можеш без нещо. А аз мога без анален секс и не правя такъв (или по-точно ми се случва пренебрежимо рядко).
Не търся подобни рафинирани начини да се изживявам като superior - в реалната си връзка аз доминирам реално и това ми стига.
Сред цялото пустословие не видях ясно и конкретно зададени въпроси.
Ако бях видял - щях да им отговоря, ясно и конкретно.
|
|
|
|
|
А какво ли трябва да си помислим за жена, която има нуждата да се рекламира публично като проститутките откакто се е появила в клуба?
Не си схванала нито дума от това, което е казала Алукард.
Опитът на един или друг човек не поставя стандарт за всички останали, какво остава пък за тези, които въобще нямат опит и никога не са пробвали? "Аз пък нямам никакви болки и ти се чудя на акъла как можеш да лъжеш, че си имала сладка болка - играеш театри!?" Хайде се опитай да ми докажеш противното!!!!
|
|
|
|
|
Моля да посочиш къде се рекламирам публично?
Да, признавам си, в някои пози ме боли малко, но удоволствието си го има. Това не значи, че и при теб трябва да е същото. Затова и на нея казах: да пробва сама 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 16.05.05 19:26 |
|
|
И кои са тези жени, които смятат, че знаят, кога на мъжа му е готино?
|
|
|
|
|
Но има право да протестира, когато мъж се опитва да рекламира нещо, от което си няма понятие!
Не смятам, че липсата на опит тук е причината за цялата дискусия, а наглостта на някои мъже. С кой акъл я караш да пробва?! На дъщеря си ще дадеш ли същия съвет?! Наясно ли си, че това нещо зависи от партньора и че на всеки може да му се случи това, което всезнайка е описала по-горе?
|
|
|
|
|
Едно е да те карат да пробваш,а друго е да те заставят да го направиш.
На дъщеря си бих казала абсолютно същото: да прави това,което й харесва и да пробва нови неща, защото може да й харесат. Но бих й казала също да не съди хората по това, че имат различен опит от нейния и че и препоръчват неща, които може би се харесват на едни, а не на други.
|
|
|
|
|
Опитай се да бъдеш толерантна не само към мъжете, но и към жените!
|
|
|
|
|
Ужким спираше с постингите в темата, а пък ми написа цял ферман! Това ако не ми погали егото, не виждам кое! Може би ако напишеш в клуба колко добър любовник съм, ще е по-яка четка
Но хайде по-сериозно.
Ако някой то говори колко противни са негрите и как по-добре да ги няма (извинявам се за примера), трябва ли да ти каже че е расист, или и сама можеш да се сетиш?
Ако някой криволичи по улицата и си плете краката, трябва ли да ти каже че е пиян, или и сама можеш да се сетиш. А ако ти каже че не е пиян, дали ще му повярваш?
Та и с тебе е същия случай. Делиш хората на мъже и останали; мъжете са толкова себевлюбени че "мъжкото его не е в състояние да понесе факта, че една жена е в състояние да разсъждава логично, да се бори за мнението си и да докаже правотата си" ( след това си сложила усмивка, но мисля че не се шегуваш); мъжете не можели да приемат когато жената не е попивателна и др. подобни; никой от мъжете в клуба не могъл да разбере какво си искала да кажеш......
То си е очевадно че имаш проблеми с мъжете!
Всъщност нямам повече желание да споря. Защото това което изпитвам към теб е не точно съжаление, може би по-точно съчувствие. Имам представа какви са проблемите с тялото ти, подозирам и за други неща които си преживяла и затова ти съчувствам и не мога да ти се сърдя за гледната точка.
Но ти си интелигентна жена, образована, и съм сигурен че можеш да преодолееш болката и самосъжалението и да намериш цел за която да живееш.
Знам че е трудно, но трябва да се опитваш да мислиш позитивно. Има толкова хубави неща на този свят. Просто отвори очите и сърцето си и ги открий.
Стига толкова. Извинявам се ако съм ти причинил неприятни емоции.
Желая ти късмет и воля
Много отговори са
|
|
|
Тема
|
Re: ???
[re: smaragd]
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 17.05.05 10:03 |
|
|
Ми хайде ти ми отговори, баси кои ли са тия жени, сигурно ония от Юпитер. То по тая логика секс не трябва да правим бе. Щото жените, не могат да изпитат същото като мъжете, мъжете не могат това което жените. И то тогава откъде знаят, че секса е нещо хубаво. Взвхте всички се напъвате като магарета на мост.
Искам да те попитам ти правила ли си анален секс? Пък не мога да си представя какво щеше да бъде ако жените си мислеха, че на мъжете не им е хубаво.
Аз попитах одеве трябва ли да си виждал небето над Африка за да знаеш, че е синьо, или да си виждал Египетските пирамиди и.........Ако питаш 10 човека за например един филм и 9 от 10 ти отговорят "филма беше страхотен". Логично ли е да предположиш, че филма вероятно е хубав? Ся не се хващай точно за тоя ми пример не е много точен........
Вече те попитах ти правила ли си анален секс, и ако си кажи хобаво ли ти е или не? Интересно що тоя въпрос си го подминала, трябва ли да предположа, че не си и затова не ми отговаряш дали ти е хубаво или не. И по същата ваша логика, ако не си правила изобщо какво място имаш в спора, просто си трай и не се обаждай за нещо дето.......
|
|
|
Тема
|
Ти сега като Гестапо ли ще се изживяваш?
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 13:35 |
|
|
Ама правила ли е, ама харесало ли е, ама бог знае какво
Може би въпроса го е подминала защото нееднократно вече се е изказвала по темата именно в тоя клуб и е отговаряла именно на тези въпроси и вече и е омръзнало? Или може би защото не е сметнала за нужно да отговаря на всеки Сульо Пулев и да му дава разяснения за личния си живот?!? Как ти се струват тези причини, Хер Гьоринг?
Колкото до дадените от теб аргументи - ти сравняваш общи енциклопедични знания и усещане при интимен контакт ли? Искаш да ми кажеш че за теб географията е сравнима с интимния контакт между двама души? Искаш да ми кажеш че сравняваш общи факти от реалността и личните специфични усещания на дадена личност? Или какво друго там беше - секса като мерцедес, хахаха
|
|
|
Тема
|
Re: Ти сега като Гестапо ли ще се изживяваш?
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 17.05.05 18:22 |
|
|
Той въпроса беше отправен към друга ама.......... .Нещо някакви комплекси ли избиваш ли що ли? Интересно как отговаряш вместо друг, след като няма как да знаеш какво мисли и чувства (това е твоята логика) И няма как да знаеш защото не си нея. В такъв случай ще те помоля по-добре да си затвориш устата, освен ако не говориш от свое име.
А сега колкото до дадените от мен аргументи и зададените от теб въпроси. Та пак по твоята логика, ти няма как да знаеш, дали географията е сравнима с интимния контакт защото едва ли си била на всичките места, които изброявам, и изобщо няма как да знаеш защото ти не си двама души а един и няма как да опишеш усещанията и чувствата на отсрещния (става въпрос за интимния контакт МЕЖДУ ДВАМА ДУШИ) така, че кой знае географията може и да е сравнима с това а? И още много няма как да знаеш, все по твоята логика. И по същата тази твоя логика изобщо не би трябвало да водим този спор.
Факт е, че по-голямата част от жените с които съм говорил и които са правили анален секс им харесва. Има и такива които не им харесва. И ако от 9 на 10 жени им харесва (ПРИМЕРНО) то какво може да каже един страничен наблюдател (мъж или жена няма значение, да речем безполово извънземно). Изводът е "На повечето жени това им харесва" и не е просто извод а факт. И когато си иде на собстената планета и каже на Земята........това какво е а? Факт от релноста или нещо друго. Да де, щях да те питам дали секса и усещанията на хората са нещо нереално или де да знам може от някоя друга реалност да са. И ай малко по споко карай, че като гледам няма да можеш да спинкаш довечера.
каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)Редактирано от Myth на 17.05.05 18:23.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 18:33 |
|
|
Аз съм отговорила на въпроса ти в тази тема, само че още преди да го зададеш, но нали е по-лесно да кудкудякаш като кокошка вместо да прочетеш първо какво са писали хората по темата ...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 20:06 |
|
|
Съотношението е, че на всеки пет жени на една й харесва.
В спора обективни са болката и дискомфорта, защото те са физиологично обусловени. Тоест - нещо като географията.
Субективно в случая е удоволствието. За субективните неща се говори субективно, т.е. за предпочитане в 1 лице единствено число, като се избягва пишман реклама от името на всички останали лица.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 20:51 |
|
|
Удоволствието може да е субективно, но ако някой твърди, че го изпитва, значи (от негова субективна гледна точка), той изпитва удоволствие. С болката е същото, хората реагират много,ама много различно на различни видове болка.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 21:04 |
|
|
Евентуално е така, затова в случая е много важна мотивацията, тъй като удоволствието е доста по-спорно и съмнително откъм пасивната страна.
И като раждаш, болката е обективна, но можеш да изпитваш щастие, поради факта, че отдавна си жадувала да станеш майка.
В случая също така болката никак не е субективна, тъй като има конкретно материално мерило за нея - микронараняванията, фисурите, разраняванията, възпаленията и прочие. Да оставим настрана крехкостта на психическата нагласа. Да оставим настрана, че в този орган нещата са устроени така, че да изкарва, а не да му се вкарва каквото и да било.
Докато такова мерило за удоволствието няма. Напротив - много жени, с които съм говорила по въпроса твърдят, че не изпитват особено удоволствие от този вид секс. Правили са го за да пробват, за да угодят, за да разнообразят, за да си "вдигнат акциите". И не са особено въодушевени за превръщането на аналния секс в обичайна практика. В случаите, в които не ги е заболяло нетърпимо, са казвали на мъжа, че им харесва. Ясно защо.
Обикновено им е харесало на онези жени, които са го правили с любим човек и всичко наистина е било без принуда, насилване, врънкане и припряности.
Така че пак всичко е до мотивация.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 21:15 |
|
|
Досега не съм чула някоя да каже, че е изпитала физическо удоволствие от раждане. За анален секс съм го чувала, а съм го и изпитвала.
Защо един човек ще лъже, че изпитва удоволствие, ако не е така? ? Остави какво ще кажеш на мъжа, защо ще лъжеш друга жена, че те кефи, ако всъщност те боли? Винаги можеш да й кажеш, че те боли, но го правиш заради него и т.н.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 21:27 |
|
|
Защо един човек ще лъже, че изпитва удоволствие, ако не е така? ?
Остави какво ще кажеш на мъжа, защо ще лъжеш друга жена, че те кефи, ако всъщност те боли?
Сама си си отговорила - една жена лъже, че изпитава удоволствие, за да угоди?!!!, да не обиди или да повдигне мъжкото его?!!!!!( много интересно и много грешно!!!).
Защо е нужно да лъжеш партньора си за своите желания, усещания, ЗАЩО?
ЗАЩО?!!!! ЗАЩО?!!!! Когато лъжете мъжът, вие лъжете себе си и никой друг. ТОЧКА!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tondy () |
| Публикувано | 17.05.05 21:28 |
|
|
баси ... близо 13000 'виждания' на темата за седмица време. което е горе-долу 2000 на ден. при това системата брои само 'вижданията' от регнати
хайде и моя скромен принос да дам:
анално се влиза, така както и се излиза, само че с инверсия
в рамките на човешки живот, доста внушително като визия 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 21:29 |
|
|
Казах изпитват щастие, а не удоволствие. Тоест - в царството на субективните усещания. Чети, моля ти се, не ми се дрънкат лакърдии в доизясняване на очевадни неща.
Такива жени лъжат, защото искат да угодят на мъжа. Болката не е нетърпима, но не е и налице удоволствие, а е по-скоро не особено приятно. Така че "лъжат" не е точната дума, а "заблуждават" - за да им е мирна главата.
Много жени не го признават това (пред мъжете) и за да не минат за задръстени, некадърни любовници, за да не се лишат от една възможност да бъдат "полезни" на мъжа, от когото са емоционално, физически, финансово и т.н. зависими.
Всичко това пиша с уговорката, че НЕ съм противник на този секс.
Противник съм на тъпанарския "промоционен" подход в "рекламирането" му.
Мисля всички страхотни момичета, които се обадиха по-горе, също имаха предвид именно това. Не някакви доминационни терзания, кастрационни комплекси и други бла-бла, папагалски накълвани от псевдонаучни "трудове".
|
|
|
Тема
|
Re: допълвам
[re: tondy]
|
|
| Автор |
tondy () |
| Публикувано | 17.05.05 21:38 |
|
|
както казваше една приятелка, с която обсъждахме темата за латентния хомосексуализъм на българите - "все едно да ти правя свирка и да си мечтая за гъза ти" 
|
|
|
|
|
И аз си мислех, че колкото повече се вманиячават на тази тема, толкова по-противна ми става цялата идея.
свободна птица
|
|
|
Тема
|
пак да питам
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 21:50 |
|
|
Не ми отговори защо една жена ще лъже/заблуждава друга жена, че й харесва???
Съгласихме се вече, че както и болката, така и удоволствието са субективни. Но ако някой твърди, че ги изпитва, значи от негова гледна точка е така.
И незнам от къде стигна до извода, че една жена, която харесва анален секс е финансово и емоционално зависима. Аз лично правя анален секс два-три пъти месечно и не завися от никого. Това са доста приказки, казани съвсем наизуст!
|
|
|
|
|
И на мен. Няма ли да свърши тази мъкааааааа анална, че ми порасна на ушите вече, аман.
П.П. заприличва ми на оня от вица - "Реших да пръдна и се насрах!":-))))))))))
"Да знаеш - това означава да познаваш хората."Редактирано от вceзнaйka на 17.05.05 21:56.
|
|
|
|
|
Ти на кой свят живееш? Може ли да сметнеш поне 2 и 2? Знаеш ли колко "красавци" мъже се разхождат с надуто его, защото се смятат за велики любовници, а в същото време поне 5 жени зад гърба им се оплакват или им се присмиват? Познай кой е виновен за този феномен!?
Колко жени познаваш, които са в състояние очи в очи да кажат на един мъж, че не го бива, че не ги е удовлетворил или че е бил отвратителен?
Какво остава за случаи, в които са зависими от този мъж или е единственият, който им обръща внимание след дългогодишен игнор в брака и на фона на всичката 20-годишна конкуренция? В действителност има къде къде повече жени, които в името на дребна ласка и внимание, са готови да си мълчат за къде повече от анална болка. Какво остава за тези, които са на ръба на оцеляването?
|
|
|
Тема
|
защо ще лъжат друга жена???
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 22:26 |
|
|
продължавам да питам...защо аз ще лъжа Айша, че аналният секс ме кефи??? за да поддържам егото на мъжа ми, който тя не познава????
И не мисля, че ако един мъж реши да си намери друга, аналният секс ще спаси една зависима жена. По-скоро той ще я зареже точно, защото е зависима и му позволява неща, които не й харесват.
|
|
|
|
|
Хм, преувеличаваш.
Не мисля, че има такъв проблем. И двата пола се поощряват и така трябва да бъде. А ако някой от "патрньорите" е говорел неадекватно, после няма право да се присмива за заблудите, в които е въвел човека до себе си. Просто идиотът е той, този, който заблуждава хората.
А пък, ако другия иска да се учи, винаги може и е нормално да го прави.
свободна птица
|
|
|
|
|
Ами аз говоря за реални случаи, пък всеки да си мисли каквото си иска. На днешно време лицемерието, лъжите, илюзиите и заблудите са стандарт. Жените говорят за сексуалния си живот толкова, колкото говорят откровено и за изнасилванията ...
|
|
|
|
|
Колкото до женските лъжи, вярно че има немалко патологично повредени жени в социално отношение, но те все повече намаляват и остават в старите поколения. Отношението към жените е било неестествено, не можем да се сърдим за това, че има увредени (ама някой са ужасни наистина).
Трябва просто да си прецениш човека до теб, като във всички останали взаимоотношения. Особено младите жени най-често вече се държат съвсем нормално и проблемът с този вид лъжа почти не съществува.
свободна птица
|
|
|
Тема
|
Re:Ти сега,като се записа
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 17.05.05 22:40 |
|
|
дай 5 лева за включване в темата.
Вече има такса Вход. Гратисчиите да се учат извън клуба. 
|
|
|
|
|
Моето впечатление е, че мъжете в днешно време лъжат много повече.
Освен това изнасилването е травма, не може да искаш хората да говорят за нея и то за твое удоволствие.
Разговор за травма няма нищо общо с разговор за сексуалния живот. (учудвам се, че трябва да го обяснявам, би трябвало човек сам да съобрази)
свободна птицаРедактирано от Lychezara на 17.05.05 22:45.
|
|
|
Тема
|
Re: защо ще лъжат друга жена???
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 22:43 |
|
|
Твоята логика си е твоя, но забелязваш ли, че явно не важи за целия свят? Жените говорят истината за сексуалните си преживявания толкова, колкото говорят откровено и за изнасилванията.
Твоите логичните аргументи защо един мъж би или не би напуснал една жена, трябва да провериш при мъжете, пък за жените мога да ти кажа, че когато са отчаяни, не важат никакви логики и аргументи. Общуваш ли въобще с жени?
|
|
|
Тема
|
Re: пак да питам
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 22:43 |
|
|
Къде изобщо в темата е разискван въпросът дали ти лъжеш или не, за да ти дължа отговор? Добре ще е да цитираш.
Къде казах, че раждалите жени изпитват удоволствие, както твърдиш, че съм казала? Добре ще е да цитираш.
И трябва да знаеш, че това твоето АЗ, от моя гледна точка, е едно много, ама мнооого несъществено зрънце от цялата тема. Ти за себе си вече каза, не съм ти оспорвала мнението, това е твоят опит.
В случая говоря за своя опит и за мен по-важният въпрос е защо много жени, от числото на онези много повече жени, на които не им харесва, заблуждават, че им харесва.
Ти се интересуваш от моя опит, а след това излиза, че е трябвало да говорим за теб. Ами мерси, с извинение - не си ми интересна, мила. Иначе аз щях да те заговоря.
|
|
|
|
|
Аз не ги сравнявам. Просто няма значение кой повече, а кой носи последствията ...
|
|
|
|
|
Има ли разлика между травмиращо сексуално преживяване и изнасилване?
|
|
|
Тема
|
Re: пак да питам
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 22:49 |
|
|
Също така цитирай къде точно съм казала, че
една жена, която харесва анален секс е финансово и емоционално зависима.
Три цитата чакам да ми дадеш, за твърдения, които ми приписваш.
|
|
|
|
|
Не знам, зависи колко е травмиращо. Изнасилването е престъпление.
свободна птица
|
|
|
|
|
Не съм съгласна с възрастовото обяснение. Особено момичета между 20 и 25 въобще си нямат понятие какво значи да си жена /дават го в мъжки стил/, не знаят какви опасности ги очакват преди да им се случат. Сексуална осъзнатост - нула.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Pozzalo (Sicilian) |
| Публикувано | 17.05.05 22:50 |
|
|
Аналната тема пак е на дневен ред. Ще каже човек, че вагиналният секс е отживелица...
"I'll make him an offer, he can't refuse"
|
|
|
|
|
Не, няма, поне според мен.
|
|
|
|
|
а на мен ми става все по-гот...
бе вие не раъбрахте ли, е това е форум и се обсзжда това, което се обсзжда. Който не му се обсзжда или мисли ъатова, може да НЕ ПИШЕ...хихи Ти Лъчезара, приемаш ли всичко насериозно, което се излива тука, щото аз личо се забавлявам истински с хора, които тук търсят нещо сериозно и иманно се опитвам да ги икоркам максимално! Отдава ли ми се? Как мислиш? Споко бе...нема страшно за дупетата. Ще оцелеят...
|
|
|
|
|
Аз пък мисля, че са добре и им се радвам. Не "женският стил" ще ги направи жени, а природата.
Изключително много се радвам, че не приличат на бабите си,
свободна птица
|
|
|
|
|
Аз не виждам да са добре - процентът на хранителни разстройства, сексуални заболявания, аборти и безплодност е много висок ...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 22:58 |
|
|
Една жена винаги е склонна да сподели сексуално преживяване с друга жена, а не с мъж. И не виждам защо някоя ще разправя на приятелките си, че й харесва аналния секс, ако не е така. Може просто да си премълчи.
Да, общувам със жени, но с такива, които не зависят финансово от мъж, знаят какво искат и се опитват, доколкото животът и здравето им позволяват, да го постигнат. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 23:00 |
|
|
... което е много жалко, защото от истинските жени можеш да научиш много повече ...
|
|
|
|
|
Не, просто забелязвам, че има маниаци на тема анален секс и това много досажда на всички останали.
свободна птица
|
|
|
|
|
"Много жени не го признават това (пред мъжете) и за да не минат за задръстени, некадърни любовници, за да не се лишат от една възможност да бъдат "полезни" на мъжа, от когото са емоционално, физически, финансово и т.н. зависими."
Тоест: жените не признават, че не им харесва, защото са зависими. А къде е възможността да им харесва наистина и затова да му казват, че им харесва?
|
|
|
Тема
|
кои са истинските жени?
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 23:07 |
|
|
Тези, които ръковдят целия си живот от това, което иска да им даде и да получи един мъж? Благодаря.
Предпочитам да се изхранвам от собствения си труд и да се боря за това,което искам, а не да ставам зависима. Което не значи, че не харесвам и уважавам мъжете и че не искам да им доставя удоволствие, както и да получа от тях. 
|
|
|
Тема
|
Re: цитат
|
|
| Автор |
Aйшa (Айшето, бе!) |
| Публикувано | 17.05.05 23:14 |
|
|
Леле, моме, много си зян с четенето.
Ми нали още от горния постинг започнах със статистика според СВОЯ опит.
Ти си тая 1 на всеки 5 жени, на които анално им влизат лесно.
На останалите това не е толкова лесно и има причини за това - обективни и субективни, които бяха споменати достатъчно ясно по-горе в темата.
За онези, които освен да пишат, умеят и 1) да четат и 2) да мислят.
Така че това, което си цитирала, не се отнася до несъществуващото твърдение, което ми приписваш, че "жените, които обичат анален секс, са финансово зависими".
Никой такова твърдение не е изказвал, но ти изглежда си чувствителна на тази тема, и реши негонена да подскачаш. Няма да питам защо, но си имам своите предположения.
|
|
|
Тема
|
Re: цитат
|
|
| Автор |
| Публикувано | 17.05.05 23:22 |
|
|
Да, чувствителна съм. Писна ми да ми изтъкват, че жената прави всякакви неща, защото зависи от мъжа, когато по света има много силни и независими жени.
|
|
|
Тема
|
Re: кои са истинските жени?
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 01:42 |
|
|
За да си истинска жена, няма нужда да изпадаш в другата крайност и да се правиш /и в секса/ на мъж. Истинската жена за мен е тази, която няма страх от любов, зависимост и това да създава живот. Сметкаджийството някак е противопоказно, а борбената позиция губеща априори.
Сещам се за 2 думички във връзка с женствеността и те бяха "блага и попиваща" ...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*Джeм* () |
| Публикувано | 18.05.05 01:56 |
|
|
Сещам се за 2 думички във връзка с женствеността и те бяха "блага и попиваща" ...
Мдам... напълно ще се съглася. Моята 1 думичка за същото е 'мека'.
За съжаление, все по-рядко се усеща.
*При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива*
|
|
|
Тема
|
[re: *Джeм*]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 02:34 |
|
|
Отдавна няма кой да ни възпитава меки, благи и попиващи и повечето от нашите майки не знаят какво е това ...
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tondy () |
| Публикувано | 18.05.05 02:56 |
|
|
ще ти купя пастичка
стига ревА, като монахиня за разпятие  
баси и сексологичното проучване дето направи
доколкото схващам, не за първи път 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kypamop (задълбаващ) |
| Публикувано | 18.05.05 11:27 |
|
|
Предвид всичко, което съм чел досега от теб, съм безкрайно учуден от последното ти мнение. Под което, впрочем, бих се подписал безусловно.
Предполагам, че ти се е случило нещо чудесно, което те променя към добро....
Каквото и да е то - поздравления.....
|
|
|
|
|
от вчера се опитвам да постна едно мнение тука ма се ми блокира... господ се мепа не ми дава нещо... хихихи че
Гладни кокошки просо сънуват Остави ги поне да си говорят за него, щом не може да го практикуват.... аз лично съм само за шоуто... и провокирам главно... ми кво да прааа? сори.
Ма и на мене толко ми втръсна да слушам за смазки и техники и пробвания и навиване, че ... БЛЯК!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
tondy () |
| Публикувано | 18.05.05 14:32 |
|
|
не ме разсмивай сладурче
това с четенето не е като с разбирането
баси и психоаналитиците дето се навъдихте напоследък 
|
|
|
|
|
да си мека и блага, и пак да не зависиш от мъжа си
имам такива приятелки
например една, която е лекарка; работи, печели повече от него, много е добра в професията си, а е и мека, и добра, не само с мъжа, но и с пациентите си
женственост не означава да зависиш от мъж 
|
|
|
|
|
Да обичаш означава да си зависим! Пък ти продължавай да ми говориш за пари, за получаване и за независимост ...
|
|
|
Тема
|
зависимостта не е обич
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 16:42 |
|
|
Да обичаш не значи да си зависим! Значи да си готов да дадеш всичко от себе си на другия, но това не значи, че ще пренебрегнеш професията си, талантите си, приятелите си . Такава обич, която се превръща в зависимост, има други имена, "обсебване" например . Никой не обича някой да зависи само от него и да няма собствено аз. Поне аз не бих могла да бъда с някой, който от обич към мен ще реши да се обезличи.
Независимите жени също са способни на нежност и благост, на майчински чувства и на всичко останало. Просто не си седят вкъщи по цял ден в очакване на мъжа си.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
druzila (otnesena) |
| Публикувано | 18.05.05 16:43 |
|
|
Ти ако мислиш,че съм си изчела темата,жестоко се лъжеш!
От пастичка,обаче няма да се откажа.Парфе,тарталетка или гараш.
Една от трите.
|
|
|
|
|
...може да се чуе един такъв разговор между две жени
например едната казва "ох, той иска анален секс, а пък на мен не ми харесва и ме боли и много се дразня, че иска"
а другата казва "ами и на мен не ми харесва" или казва "и на мен не ми харесваше в началото, после се отпуснах и сега ми е приятно в определени пози"
мисълта ми е, че жените си споделят такива неща много по-открито помежду си,отколкото с мъж. изнасилването е друга тема, но дори и там една жена е склонна да каже на друга жена, а не на мъж.
|
|
|
Тема
|
Бива, бива, ама ...
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 18:53 |
|
|
ти изби рибата - да обичаш означава да си зависим от щастието на другия!
Хайде напиши ми пак 2 абзаца как да обичаш означавало да си пазиш гащите независими от другия ...
|
|
|
|
|
Вече определено смятам, че си мъж и никога не си имала щастието да имаш откровен разговор с жена ... съжалявам.
|
|
|
Тема
|
Никъде не съм казала
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:03 |
|
|
"да си пазиш гащите независими"
Казах само, че когато една обич се превърне в зависимост, обикновено връзката се разпада. Да обичаш не значи да обсебваш, а да имаш свой собствен живот и да го делиш с другия, не да му виснеш на врата и да зависиш от него, било то емоционално, финансово или всякак!
|
|
|
|
|
Така, така, продължавай с глупостите. Няма значение дали си мъж или жена, за да имаш откровени разговори!!! А аз съм жена, но съм сигурна, че и да бях мъж, пак щях да говоря със жени. 
|
|
|
Тема
|
Re: Никъде не съм казала
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:09 |
|
|
Разбрах вече - нямаш си понятие какво значи любов!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:11 |
|
|
И какво значи? Да се обезличиш и да станеш зависим?
Не бързай да съдиш, само ще ти кажа, знам какво е любов и съм правила много жертви в нейното име. 
|
|
|
|
|
Сигурна ли си, че като четеш, разбираш какво се пише?
|
|
|
|
|
Да, последно пишеше, че съм мъж и затова нямам откровени разговори със жени
Чакам какво друго ще ти роди главата. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:14 |
|
|
Да си зависим означава обезличаване? Уау! И жертви си правила много? В името на любовта? Без думи съм просто. Дано някой ден проумееш какво говориш.
|
|
|
Тема
|
Ами роди ми следното ...
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:17 |
|
|
не вникваш в смисъла на това, което четеш, а въртиш все едно и също сд - онова, с което са ти промивали мозъка!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:17 |
|
|
Да, правила съм много жертви, но не съм карала никой да ме носи на гръб емоционално или както и да е. Тези, които ме харесват и обичат, ценят точно това е мен, че не ставам зависима от тях, а търся взаимност.
|
|
|
Тема
|
Re: Ами роди ми следното ...
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:28 |
|
|
Сега пък мозъка са ми промивали, ново 20. От къде знаеш толкова много за мен? Нали се чудиш още дали съм мъж? Телефона и номера на сутиена ми знаеш ли? Защото и те имат значение.
Виж, стига сме спорили, много различно мислим, но това не е повод за обиди. Не ми се сърди, само защото аналният секс ми харесва и не мисля, че любовта е зависимост. Аз съм много готин човек иначе. 
|
|
|
|
|
колко ли любов, привличане и взаимност може да има между две души, които крещят на всеослушание, че са свободни и държат гащите им да са независими!?
Взаимност между двама "независими" човека, означава взаимност на интересите, но не и взаимност на душите.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:35 |
|
|
Не те познавам, но нали затова са тези разговори, за да се опознаем. Това, което ти пиша, е реакция на това, което говориш за себе си. Кое те обижда? Че някой има друга логика от твоята?
|
|
|
|
|
Не съм казала, че те "крещят", че са свободни и независими. Те са си заедно и си разпределят отговорностите, а не всичко да зависи от единия и другият да е "зависим". Под взаимност имах предвид, че и двамата са еднакво ангажирани, а не единият да е развил емоционална зависимост и да страда, а пък другият...да си гледа своя си живот, както много често се случва в разни връзки.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:39 |
|
|
Не, обижда ме това, че твърдиш с огромна убеденост, че незнам какво е любов, нямам откровени разговори с други жени и т.н. Дори ме нарече мъж! :) (това не е точно обида, но все пак) 
|
|
|
|
|
Ти говориш за връзки и ангажименти. Аз говоря за любов и взаимност. Разлика правиш ли? За да е успешна връзката в твоите очи, не бива да има любов в нея, защото любовта означава емоционална зависимост. Да те боли, когато го боли другия. Да се радваш, когато той се радва. Да го пуснеш на свобода, когато е добре за него. Да го прегърнеш, когато иска да бъде прегърнат. Да му дадеш гащите си, когато има нужда от тях - без да питаш "Това моите ли са или твоите?".
В любовта двама души са взаимно зависими!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:48 |
|
|
Не е обида, а провокация. Ако се вържеш, значи има някъде нещо, в което се съмняваш. Ако ли не - няма да я има цялата тази дискусия. Много от становищата ти са присъщи на мъж и типични за тяхната аргументация, с която манипулират жените. Още по-съмнително става, когато жена защитава мъж пред друга жена и когато няма нужда от тази защита. 2+2=?
|
|
|
|
|
Любовта води до връзка и ангажимент. Говорим за едно и също. И ако единият зависи от другия, а другият го мъкне на гръб, това не е взаимност. А това, което описваш, да те боли за другия, не е "зависимост", а съпричастност. Такива чувства изпитваме към всички, които обичаме истински: деца, родители, приятели.
"Да те боли, когато го боли другия. Да се радваш, когато той се радва" не е равно на зависимост. Защото ако той изпитва болка или радост, ти съпреживяваш, но продължаваш да се бориш със собствения си живот, нали? А и се мъчиш да му помогнеш освен това, което обаче не те прави зависим.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 19:51 |
|
|
На мен продължава да ми е обидно, че ме обвиняваш в неспособност да обичам, без да ме познаваш. Пак ще кажа, че не съм мъж, а това, че по някои въпроси мнението ми съвпада с мъжкото не е престъпление, доколкото ми е известно. 
|
|
|
Тема
|
Re: не е зависимост
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:00 |
|
|
Любовта не води до връзка и ангажимент. Зависимост е точно това, което описвам - когато щастието ти зависи не само от теб, а и от щастието на друг човек. Съпричастен може да си само към човек, към който не си "частен". Продължаваш да разглеждаш отношенията между хората като между два спестовни книжки, а не между две души.
Кой кого мъкне е въпрос на гледна точка. Ако знаеш колко жени познавам, които мъкнат на гърбовете си мъже, които са емоционални трупове, но изкарват повече пари от тях? Болен здрав носи!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:05 |
|
|
Прочети пак за обидата. Престъпление е към теб самата - към жената в теб - дори към яйчниците, към матката, към гърдите. Жената в теб е отхвърлена и страда, когато мислите са мъжки.
|
|
|
|
|
но нямате връзка и ангажимент??
просто така си се обичате от разстояние, не живеете заедно, не създавате деца, не се ангажирате да ги гледате???
любовта не води до връзка и ангажимент, само ако никога не се срещнеш с обекта на любовта си...но тук май не говорихме за такъв вид любов :)
"Продължаваш да разглеждаш отношенията между хората като между два спестовни книжки, а не между две души. ": две души може да са свързани, но това не означава да са зависими. И в една истинска любов няма нужда никой да "мъкне" никого, тоест твоите мисли :
за това как "Ако знаеш колко жени познавам, които мъкнат на гърбовете си мъже, които са емоционални трупове, но изкарват повече пари от тях? " просто ДОКАЗВАТ, чЕ ЗАВИСИМОСТТА Е ВРЕДНА, БЕЗ ЗНАчЕНИЕ КОЙ КОГО МЪКНЕ И КАК. 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:08 |
|
|
Моите мисли са си мои, не са мъжки или женски. Има и жени, и мъже, които са съгласни с мен.
|
|
|
Тема
|
Re: значи се обичате...
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:15 |
|
|
Ами вече говорихме, че явно понятията за любов са различни. Защото човек може да обича повече от 1 човек и не е задължително да е с него заедно и да му ражда деца и да му диша прахта, но хората, които се обичат, са взаимно зависими. Усещаш, че те обичат, и от 5000 км разстояние и ако имаш нужда, ще ти помогнат. В това е зависимостта - че ако ти си зле и на всеки, който те обича, ще му е зле.
Примерът с носенето на гръб беше за да схванеш, че няма значение кой кого изхранва на материално ниво или на някое друго ниво. Да си зависим не означава да мъкнеш или някой да мъкне теб. Баш тези, които се тупат в гърдите, че са независими, са от тези, които дори не помнят, кой им е помогнал, за да стигнат там, където са, не помнят чий гръб ги е носил. За независимост ще ми говориш, когато заживееш сама в гората!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:19 |
|
|
А тялото ти съгласно ли е? Мисля, че не и го знаеш.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:19 |
|
|
"Защото човек може да обича повече от 1 човек и не е задължително да е с него заедно и да му ражда деца и да му диша прахта"
Мислех, че говорим за връзка между мъж и жена, които искат да са заедно. Но добре, говорим за любов от разстояние, не за сериозна връзка :)
Че не трябва да дишаш прахта на някой е много вярно и аз това твърдя. Човек не може да подчини живота си на зависимостта от друг.

|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:21 |
|
|
Тялото и мисълта са свързани, поне докато човек е жив. Разбира се, че тялото ми е съгласно. Защо да мисли различно? 
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:30 |
|
|
Ами защото говори друго - програмирано е женско, не мъжко. Може да си погледнеш ... /знаеш какво/ и този цитат тук:
"И се страхувам, че ще мина 35 преди да съм родила деца. Но това не е точно страх от старостта, а една моя лична параноя."
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:33 |
|
|
Тоест при любов от разстояние, което не е задължително, може да има зависимост, но в една сериозна връзка няма?
Правиш ли разлика между подчинение на зависимостта от друг и това да си зависима със цялото си сърце и душа?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:43 |
|
|
При никоя връзка не трябва да си зависим, било то от разстояние или не.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:45 |
|
|
Този цитат няма общо с темата. Пак мога да съм съгласна с мъжете на някои теми.
|
|
|
|
|
голямата илюзия на нашето време според мен е независимостта, не знам и кой е този, който е дефинирал какво трябва и какво не трябва и защо му е?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:48 |
|
|
Има много общо с темата.
|
|
|
|
|
Виж, съгласна съм, че никой човек не живее в гората и няма пълна независимост.Но сам и доброволно да станеш зависим от един човек също не е добра идея. Иначе, да, зависим от другите, и то не само от тези, които обичаме, а много често и от пълни непознати.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 18.05.05 20:50 |
|
|
И какво общо има? Това, че искам деца е в противоречие с това, че харесвам анален секс? 
|
|
|
|
|
Айде дайте вече нещо ново.. не им ли омръзна на всички да пишат само в тая тема?
Но да не съм толкова оф топик:
Когато е възбудена жената - без проблеми. Имам една случка - докато си правехме секс с гаджето (от ония 'нормалния) и и повдигнах задничето, Не щеш ли усетих че нещо се е поохлабила отзад. Така без да казвам нищо само размених дупките и то без вобще да се мотая - целия. Смазка тя си беше пуснала достатачно. Първо се възмути, поприсви се от болка (или стрес) и даже и поиска да го извадя. Не и направих това 'удоволствие', а леко и нежно раздвижих положението и всичко си беше наред. Май най-важното е жената да се отпусне. Да не се е вдървила от напрежение че ще трябва да го прави и там 'дето не трябва', че ще я боли или че ще вземе да стане тя една ла*нана.. Не че ми е единствения случай дето съм правил анален, но май стана най-лесно тогаз..
Което става лесно - не е интересно!
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Myth (ми аз ако знаех) |
| Публикувано | 19.05.05 11:42 |
|
|
"Много от становищата ти са присъщи на мъж и типични за тяхната аргументация, с която манипулират жените. Още по-съмнително става, когато жена защитава мъж пред друга жена и когато няма нужда от тази защита. 2+2=?"
Големи жертви се изкарахте бе, смаргд Ама тая позиция нещо не се връзва с високото ти самочувствие (нещо малко отвисоко гледаш, особено си проличава във дискусията ти със свободна). Нещо си противоречиш, хем много........го раздаваш, хем жертва се изкарваш........
"Прочети пак за обидата. Престъпление е към теб самата - към жената в теб - дори към яйчниците, към матката, към гърдите. Жената в теб е отхвърлена и страда, когато мислите са мъжки."
Хихихихихихихи, е това направо ме разби, че и голяма психоанализа вкарваш, хех престъпление значи а, страдала била свободна, бе незнам дали страда, ама как така я определи, че страда когато няма как да знаеш какво чувства и какво не. Ти сега какво тя ти казва "абе на мен така ми харесва", а ти се опитваш да я убедиш, че не и харесва и че страдала, хихихи
Баси двойните стандарти дето прилагате изобщо в цялата тая тема отначало до край, нямама думи просто. А ти вземи слез малко на земята и не се опитвай да обясняваш на хората, какво било любов и, че видиш ли те не знаели и не били виждали такова животно. Сега ще ме погнеш с нещо от сорта "ти пъ да не си и секретар на свободна?" ама ако забелязваш нито отговарям от нейно име нито пък защитавам нея лично. И естествено къф пъ съм аз да ти казвам да слизаш на земята
То баси темата се превърна в едва ли не лични нападки и.....ама.......
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Tzezar (непознат
) |
| Публикувано | 19.05.05 13:49 |
|
|
Druzila проникването става много бавно и продължително като е желателно исползването на някакъв смазващ гел / има и такива за анален секс с обезболяващ фект/ , а ако партньорът ти има желание да те подготви и с език
няма да изпиташ никаква болка. Също така е важно и самото проникване - не рязко и наведнъж а бавно и постепенно сантиметър по сантиметър и движенията на члена трябва да са въртеливи, а не както при вагиналното проникване.Най - добре е ако партньора ти е опитен, а ако не е ще се учите взаимно.УСПЕХ!
|
|
|
|
|
Ех,ти ме успокои!Ох!
Значи проста размяна.Не тук,а там. 
|
|
|
|
|
е разликата между това, което си описал и едно изнасилване?!?
|
|
|
|
|
Като ме изнасилят ще ти кажа... всъщност не съм сигурен че ще мога и тогава - отзад не се работя! ... Когато си бил с един човек достатъчно време горе-долу имаш представа какво би му доставило удоволствие и какво не. Това че в първия момент не й хареса по-скоро мисля че не го очакваше и доста се стресира.. И след като след по-малко от минута вече се кефеше сигурно няма нищо общо с изнасилването. Или и ти си от онея с извратените мозъци дето бистрят нек'ва психология вместо да гледат в очите и да се наслаждават на това което правят?!
Което става лесно - не е интересно!
|
|
|
|
|
Разликата е, че когато някой изнасилва една жена, тя не е вече гола в леглото му, а той я насилва. Ако вече сте си легнали, съблякла си се доброволно и правите секс по взаимно желание....незнам как може да мине за изнасилване.
|
|