Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:28 31.07.25 
Взаимопомощ
   >> Счетоводство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?  
Автор TЪПЧO® (Пич)
Публикувано07.03.05 18:03

Колеги,
ако някой работи с тази програма, моля споделете мнения и впечатления!
Мерси!

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: TЪПЧO®]  
АвторИ aз (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 08:36

И аз се интересувам, защото съм решила да си сменям програмата ,която сега е досовска и след като разгледах доста от предлаганите се спрях на тази ,но още не съм сигурна и ме интересува ако има анулирана ф-ра как се вкарва в Дн.за продажбите-защото трябва да се попълва бланка за фактура-мен това ,не ме интересува ,защото фактурите ме ги дават готови написани от фирмата?

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: И aз]  
АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 14:58

когато аз имам анулирана фактура просто не я вкарвам в дневниците пропускам номера и вкарвам следващата. Сигурна ли си че задължително анулирана фактура трябва да присъства в дневника за ДДС?

АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 15:24

Работя с програмата вече 3години и сам много доволна от нея.Има си всичко счетоводство, склад, ТРЗ и личен състав /като ти не си длъжен да закупуваш всички модули на програмата ако не ти трябват/.
Аз имам и 3-те модула. Осчетоводяването на документите е много лесно.Всичко е на стандартни бланки които ти само попълваш от предварително зададени АП. Програмата сама си прави счетоводните записи. За всяка сметка имаш възможност за АП, което според мен е едно от основните предимства на програмата, тъй като си работиш със стандартен сметкоплан /само 3 цифри/, и вместо да правиш 4011, 4012 и т.н. Разбира се ако желаеш да работиш по този начин си е твое право.
В края на годината автоматично приключва гр.60,61,70 и т.н.
Автоматично ти се попълват всички справки, баланс, ОПР и т.н.
Заплатите се начисляват за секунди е след това се правят и счетоводните записи /всичко това става с натискането на 2 бутона/. Отделно след като се начислят заплатите автоматично се попълва ведомостта и платежните нареждания, които само трябва да разпечаташ. Разполагаш с всички договориь декларации, справки за статистика, НОИ..
Май изпаднах в подробности. Ако имаш някакъв конкретен въпрос можеш да питаш. Иначе може да си изтеглиш демо версия на програмата която работи 30 дни от адрес persof.com.

АвторCтoян (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 15:58

Програмата е много добра казвам го от опит.
Ако ти трябват подробности звънни в офиса на фирмата или отиди на място да попиташ никога няма да ти откажат.

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: Cтoян]  
Автордимa (Нерегистриран)
Публикувано09.03.05 08:02

Аз изтеглих програмата и вече два три дни се мъча да разбера как работи.До сега съм работила на досовска програма и ми е много трудно .Ако искам да вкарам една ф-ра в дн. за продажби -но без да изписвам веднага стоката -как става? Примерно 411/ 702
/ 4532-без веднага да минава по кр. на 304? и за основните средства нещо не схванах.Ако отида в офиса на фирмата,дали ще ми обърнат внимание като още не съм купила програмата и коя от двете счетоводни ми препоръчвате-стандарт или професионалната?

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: Maя]  
Авторkiva (Нерегистриран)
Публикувано09.03.05 08:25

A ako re6a da si kupja programata i dam 1000 lv. kakvo 6te polu4a-dali 6te e mnogofirmena ili za vsjaka firma 6te trjabva da dopla6tam ne6to i ima li njakakva taksa vsjaka godina za da se aktualizira?

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: И aз]  
АвторJoro (Нерегистриран)
Публикувано09.03.05 09:51

Фактурите се добавят ръчно от справката за дневниците по ДДС./те са на принципите на EXCEL/

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: kiva]  
АвторCтoян (Нерегистриран)
Публикувано09.03.05 10:03

Програмата е многофирмена, няма ограничение за броя на водените фирми на нея.
Относно актуализацията имаш 2 варианта. Или да си плащаш годишен абонамент което ти гарантира, че каквито и нововъведения да измислят през годината ти ще ги получаваш веднага /това е по-скъпия вариант/ или си купуваш 1 път програмата и чак когато решиш че ти е нужна актуализация /може 1,2,5 години/ чак тогава си я вземаш. Аз съм избрал засега по-евтиния вариант - нали знаеш всекиму според възможностите. :)

Тема Re: Плюс-Минус на ПерСофт - МНЕНИЯ?нови [re: димa]  
АвторJoro (Нерегистриран)
Публикувано09.03.05 10:15

Не можах да разбера точно въпроса ти - щом не искаш да има изписване на стока просто няма да минава през склад. Повтори го още веднъж.
Що се отнася до това дали ще ти обърнат внимание не вярвам да ти откажат. Ами нали те имат полза от това да си представят програмата и да те убедат да си я вземеш.
Относно това кое ти препоръчвам - счетоводство професионал или стандарт не се наемам да правя препоръки ти ще си решиш. Аз съм си взел професионал от чист мързел :)тъй като има възможност за автоматично приключване на гр.60,61,70.. Но ако теб това не те притеснява можеш да си спестиш някой лев.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.